Homepage  / Știri / Televiziune

Survivor România 2021. Patru noi concurente intră în joc, în Republica Dominicană

Survivor România 2021. Patru noi concurente intră în joc, în Republica Dominicană
4

de Redactia Tvmania

„Survivor România”, reality show-ul care menține Kanal D în topul audiențelor în această perioadă, nu pare să se termine prea curând. Episodul următor al emisiunii le va aduce vești bune Faimoșilor și Războinicilor.

Patru concurente intră în cea mai dură competiție pentru supraviețuire din Dominicană, atât la Faimoși, cât și la Războinici, scrie kanald.ro.  Ambele echipe aveau nevoie de întăriri, cu atât mai mult cu cât mulți dintre concurenții eliminați până acum erau extrem de buni și au lăsat în fiecare echipă goluri mari.

În ediția de joi, 8 aprilie, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 le va da o veste bună echipelor din Republica Dominicană, chiar înaintea Jocului pentru recompensă.

„Survivor România este o competiție și are surprize peste surprize. Haideți să le primim pe noile coechipiere”, va fi anunțul făcut de Daniel Pavel.

Sezonul doi din „Survivor România” a început pe 9 ianuarie, la Kanal D. Show-ul este difuzat de joi până duminică, de la ora 20.00, și este prezentat de Daniel Pavel.

Ana Porgras a fost eliminată din competiție

La scurt timp după eliminarea de duminică seară, Ana a intrat în legătură directă la „Teo Show’ în cadrul căreia a vorbit pentru prima oară despre legătura ei cu Zanni.

Internetul vuiește despre relația lor, iar Teo Trandafir nu a ratat ocazia de a afla dacă între Ana Porgras și Zanni este ceva mai mult decât o prietenie, așa cum telespectatorii au putut observa în reacția faimosului la auzul că Ana va pleca acasă. Practic, Zanni a izbucnit în hohote dezvăluind că îl leagă ceva mai mult de Ana. 

„Nu i-am văzut reacţia lui Zanni în direct. Nu mă aşteptam să fie atât de afectat, am simţit apoi că a suferit. Şi din partea mea a fost acelaşi lucru. Noi chiar am avut o relaţie specială, e clar că ne-au legat nişte lucruri. Ne-am susţinut unul pe celălalt, eu am zis în primele săptămâni că plec, dar el m-a susţinut şi mi-a zis că sunt prea bună ca să plec din competiţie. Relația mea cu Zanni e una foaaarte specială! E mai mult decât o relație de dragoste, de prietenie, nici nu pot să o exprim în cuvinte! Cu siguranță va continua! O să-l aștept la aeroport’, a declarat Ana Porgas la Teo Show. 

Ana Porgras a mărturisit că nu se aștepta ca ea să fie cea eliminată. Faimoasa a spus că dacă nominalizările s-ar fi făcut pe criteriu sportiv cel care ar fi trebuit să părăsească competiția în acest moment ar fi trebuit să fie Moroșanu:

„Sunt încă în stare de şoc. Nicio secundă nu mă aşteptam să ies. Mă bucur că am ieşit din competiţie cu capul sus, am ieşit după un traseu extrem de greu. Şi mă bucur că am ieşit învingătoare, pentru că am adus toate punctele care se puteau lua pe acel traseu’, a mai declarat ea.

Survivor România 2021. Patru noi concurente intră în joc, în Republica DominicanăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton