Homepage  / Știri / Televiziune

„Survivor România” 2021, sezonul 2: Elena Marin, în lacrimi înainte de probele individuale

„Survivor România” 2021, sezonul 2: Elena Marin, în lacrimi înainte de probele individuale

de Redactia Tvmania

Cel de-al doilea sezon „Survivor România”, care a început pe 9 ianuarie, la Kanal D, se apropie la final. Show-ul difuzat de joi până duminică, de la ora 20.00, și prezentat de Daniel Pavel, intră săptămâna aceasta în ultima sa etapă. Astăzi, 1 iulie, cei șase concurenți rămași în cursa pentru marele premiu „Survivor România'  încep confruntările individuale.

Elena Marin e luată, din nou, la bani mărunți de colegul ei de echipă, Zanni, spunându-i că plângea în consiliu pentru a „cere milă” și voturi:

„Mai devreme, în consiliu, vocifereai și plângeai în avans. De ce plângi în Consiliu?! Să ceri milă, să ceri voturi. Fix d-asta și plângi dinainte!”.

„Nu îmi place mie personalitatea Elenei, se vede că dramatizează, falsează…”, va spune Marius Crăciun în ediția Survivor de pe 1 iulie, scrie libertatea.ro.

De asemenea, și Andrei din echipa albastră a zis:

„Am văzut multe schimbări la ea, i-a zăpăcit creierii Elena, nu știu ce i-a făcut. Fata asta nu mai merită respect din partea mea”.

Andrei Dascălu îi aduce critici acide Mariei Chițu

Cele două fete rămase în competiția „Survivor România” 2021 au intrat în atenția colegilor lor, care au făcut front comun împotriva lor. Andrei Dascălu îi aduce critici aspre fostei lui coechipiere, Mariei Chițu.

 

Mai precis, Andrei Dascălu s-a arătat foarte deranjat că Războinica a fost influențată grav de Elena Marin:

„I-a zăpăcit creierii, nu știu ce i-a făcut. Fata asta nu mai merită respect din partea mea.”

Șase concurenți se luptă să ajungă în finala sezonului 2 „Survivor România” 2021

Începând de săptămâna viitoare, se dă startul individualelor la „Survivor România”. Șase concurenți se vor lupta să ajungă în finala sezonului 2 „Survivor România” 2021.

„Ați rămas șase supraviețuitori. Doi în echipa Faimoșilor și patru în echipa Războinicilor. Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei, de săptămâna viitoare trecem la individuale. Veți avea jocurile individuale. Fiecare dintre voi trage pentru el, pentru ceea ce înseamnă rămânerea în competiție, din punct de vedere psihic, fizic și mental”, a fost anunțul făcut de prezentatorul emisiunii, Dan Pavel, săptămâna trecută.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton