Homepage  / Știri / Televiziune

Survivor România 2021. Un nou scandal de proporții în tabăra Războinicilor

Survivor România 2021. Un nou scandal de proporții în tabăra Războinicilor
4

de Redactia Tvmania

Tensiune fără precedent în ediția de joi seară la „Survivor România”. Situația atinge cote alarmante în tabăra Războinicilor. 

Un nou schimb de recplici au șocat telespectatorii după încheierea jocului de recompensă. Tensiunea a atins punctul culminant între Sorin și Albert. Sorin a început cearta reprosându-i lui Albert eșecul echipei lor. 

Joi seară, Faimoșii și Războinicii s-au confruntat în primul joc al săptămânii la „Survivor România”. Lupta este din ce în ce mai acerbă între ambele tabere, mai ales că miza pusă în joc este în fiecare săptămână mai ofertantă. 

Presiunea și-a pus însă amprenta asupra tuturor concurenților, atât pe traseu, cât și după încheierea acestuia.

Sorin, reacție nervoasă la adresa lui Albert! „Îți dau un pumn în gură de aici rămâi!”

Ca de fiecare dată toți concurenții au încercat să dea totul pe traseu pentru ca echipa lor să câștige miza pusă în joc. În final însă echipa Faimoșilor și-a adjudecat victoria, scorul fiind de 10-7 în favoarea lor. Faimoșii au câștigat o masă copioasă și experiența de a practica sporturi nautice. 

Înfrângerea a fost însă greu de acceptat pentru Războinici, care s-au demoralizat după ce Adelina a pierdut duelul decisiv cu Irisha.

După pierderea colosală a fost găsit și un vinovat! Albert Oprea a fost luat în colimatoriu de întreaga echipă albastră, însă Sorin a izbucnit în fața lui, cerându-i socoteală, din nou, pentru faptul că nu a reușit să își ajute echipa nici de această dată.  

Survivor România 2021. Un nou scandal de proporții în tabăra RăzboinicilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Sorin: Sunt sătul de tine!

Albert: Ești frustrat, băi, ești frustrat! Du-te acasă, băi, daca esti frustrat!

Sorin: Sunt satul de tine, nu sunt frustrat! Imi strici bucuria de a sta aici si nu doar pe a mea, ne strici bucuria de a sta aici, pentru victimizarea ta! Te-am acuzat de victimizare, zi-mi ce ai facut acum la joc, ti-a bagat ala mana in gat si te-ai aruncat ca o…

Albert: Ce te bagi tu? Nu e treaba ta ce fac eu!

Sorin: Atat iti zic nu mai pune mana pe mine! Ca stii cum plec acasa, daca mai pui mana pe mine? Iti dau un pumn in gura de aici ramai!

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton