Homepage  / Știri / Televiziune

Survivor România 2022. Războinicii au pierdut Jocul pentru imunitate. Cine sunt concurenții propuși spre eliminare

Survivor România 2022. Războinicii au pierdut Jocul pentru imunitate. Cine sunt concurenții propuși spre eliminare
5

de Andra Stana,

Luni seară, Pro TV a difuzat un nou episod din show-ul „Survivor România” 2022. La finalul ediției, trei Războinici au fost propuși spre eliminare. Iată despre cine e vorba și ce s-a întâmplat în ediția de luni, în Republica Dominicană.

Trei războinici, nominalizați spre eliminare la Survivor România 2022

Au crezut că nimic nu îi mai poate surprinde, însă vestea că doi concurenți vor ajunge pe Insula Exilului a schimbat tot! Luni seară, Faimoșii și Războinicii au pornit pe traseu în lupta pentru Imunitate fără CRBL și Relu. Aceștia trăiau primele lor zile departe de triburi.

Motivați după ce au pierdut un om săptămâna trecută, Faimoșii au început jocul incredibil, conducând cu 7 la 0. Chiar dacă Războinicii s-au apropiat, Marian Drăgulescu a adus victoria pentru echipa lui.

La proba pentru Imunitate Individuală, Războinicii au dat tot ce au avut mai bun, însă Blaze și Ștefania Ștefan au fost cei care au avut câștig de cauză. Astfel, în urma voturilor exprimate la Consiliul de Nominalizare, Doru Răduță, Oana Ciocan și Elena Matei au ajuns la decizia celor de acasă. Unul dintre ei va părăsi curând competiția.

Relu-Panescu-si-CRBLIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ștefania și Blaze au câștigat Colanul de imunitate individuală și au fost în siguranță la Consiliu.

Ce se întâmplă în ediția de marți, 22 februarie, la Survivor România 2022

Nicio zi fără o nouă provocare! De la 20:30, cele două echipe reintră pe traseu pentru o nouă miză în Jocul de Recompensă. În plus, finalul serii îi va surprinde pe concurenți la Consiliul de Eliminare unde Războinicii vor pierde un membru al echipei.

Ca de fiecare dată, după finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni le aduce spectatorilor Survivor: Extrashow. O fostă concurentă Survivor România din sezonul trecut vine în emisiune pentru a comenta situația actuală din competiție.

Nu ratați, de la 20:30, pe PRO TV și VOYO, finalul săptămânii Survivor cu un joc provocator și o eliminare încărcată de emoție.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton