Homepage  / Televiziune

Premieră la Survivor România 2023. Cine este al patrulea concurent propus spre eliminare. Echipa care a câștigat imunitatea

Premieră la Survivor România 2023. Cine este al patrulea concurent propus spre eliminare. Echipa care a câștigat imunitatea
3

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 28 februarie 2023, la Pro TV, iar Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru a doua imunitate a săptămânii. Astfel, a avut loc o premieră în cadrul competiției din Republica Dominicană. Iată ce anunț a făcut Daniel Pavel în timpul consiliului și cine este cel de-al patrulea concurent propus spre eliminare.

Premieră la Survivor România – 28 februarie 2023

Faimoșii au scris ieri, 28 februarie 2023, o nouă filă de istorie la Survivor România: au câștigat ambele Imunități ale săptămânii!

După ce luni seara, Războinicii au pierdut Imunitatea și trei fete au aflat că vor simți fiorul rece al votului celor de acasă, întoarcerea în trib a fost marcată de noi certuri. „Forjează creierul și concentrează-te”, i-a spus Andreea Moromete colegei ei, Alexandra Ciomag, care continua să-i ceară explicații pentru faptul că a nominalizat-o. De cealaltă parte, Alexandra Porkolab, nominalizată și ea, l-a acuzat pe Alin, chiar cel care i-a spus numele că el a fost cauza pentru care în Consiliu au fost dezgropate toate secretele tribului.

Cu aceste reacții din echipă, Războinicii nu s-au regăsit pe traseu și au pierdut la o diferență neașteptat de mare. Ba chiar, printre cei care au pierdut ambele puncte s-a aflat și Andrei Krișan, antrenorul de fitness obișnuit cu puncte. Victoria Faimoșilor a fost adusă de DOC. Acesta a intrat pe traseu împotriva lui Robert Moscalu și a încheiat jocul cu scorul de 10 la 5.

Faimosii-victorie-Joc-Imunitate-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Anunțul făcut de Daniel Pavel. Cum au votat Războinicii

Având în vedere că Faimoșii au câștigat a doua imunitate a săptămânii, la Survivor România, aseară, 28 februarie 2023, Daniel Pavel le-a explicat Războinicilor cum vor vota. Echipa albastră n-a mai trecut prin jocul de imunitate personală. Daniel Pavel a dezvăluit că aproape toți Războinicii, inclusiv cei care au fost deja nominalizați spre eliminare, vor vota, cu excepția lui Alin Chirilă și a Andreei Moromete. Cei doi au imunitate și au votat deja cu o seară în urmă.

Suntem în fața scenariului în care, în această etapă, cu două imunități pe săptămână, unul dintre triburi câștigă imunitatea de două ori consecutiv. Este vorba despre tribul Faimoșilor. Tribul Războinicilor este în ipostaza de a face o nouă nominalizare. Așa cum aminteam în momentul în care am trecut la această fază, în situația în care se întâmplă așa ceva, voi, trib al Războinicilor, cei care nu aveți colane de imunitate personală, inclusiv cele trei nominalizate, mergeți și faceți o nouă nominalizare. (…) Alin și Andreea, voi aveți imunitate, însă nu veți mai face o nouă nominalizare pentru că v-ați exprimat deja opțiunea pentru eliminare”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel.

Alina Radi, Alexandra Porkolab și Alexandra Ciomag sunt deja nominalizate spre eliminare. După voturile de aseară, cel de-al patrulea Războinic propus spre eliminare este Lucianna Vagneti.

Al patrulea Războinic propus spre eliminare la Survivor România, 28 februarie 2023

Lucianna Vagneti a fost cea care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor ei. După ce a fost propusă spre eliminare, aceasta a mărturisit că și-a îndeplinit un vis prin participarea la Survivor.

Mă așteptam. Mi se pare logic să ne gândim, pentru binele echipei, că ar fi mult mai bine să rămânem patru fete și patru băieți, decât cu cinci fete și trei băieți. Nu vreau să par nepoliticoasă, dar simt asta cu bucurie, de când m-am gândit la Survivor mi-am spus că dacă intru în competiție, va trebui să trec prin niște chestii, cum ar fi foame, dor de casă, dor de persoane iubite, să dormim pe scândură și să nominalizăm și să fim nominalizați. Mă bucur că trec prin această etapă. Este o etapă din Survivor. Sunt un om matur și știam că la un moment dat trebuia să trec prin asta. (…)

Eu sunt foarte fericită că sunt aici. Când aveam 15 ani, acum 22 de ani, a fost prima dată când am văzut Survivor, când a apărut prima dată în Brazilia. De când am văzut, mi-a plăcut atât de mult. Mă emoționez pentru că era un vis să particip la Survivor. Mă bucur foarte mult că am reușit, că sunt aici și nu că sunt aici nu brazilieni, ci cu niște români, care m-au primit în țară cu brațele deschise. Sunt atât de recunoscătoare, că nici nu am cum să mă supăr dacă cumva mă trimite lumea acasă”, a declarat Lucianna Vagneti.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton