Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Anunțul lui Daniel Pavel, după 4 luni în Dominicană. Surprizele pregătite pentru marea finală

Survivor România 2023. Anunțul lui Daniel Pavel, după 4 luni în Dominicană. Surprizele pregătite pentru marea finală
3

de Andra Stana,

Daniel Pavel a anunțat oficial când va avea loc finala show-ului Survivor România 2023. După patru luni și jumătate, concurenții vor avea de depășit noi provocări. Ce spune prezentatorul despre schimbările din perioada următoare.

[toc]

Daniel Pavel, anunț despre finala Survivor România 2023

Daniel Pavel a confirmat faptul că finala Survivor România 2023 va avea loc pe 24 mai, într-o zi de miercuri. „Națiune Survivor, Vremea trece, vremea vine și noi suntem tot mai aproape de finala show-ului care v-a ținut deja de patru luni și jumătate în fața televizoarelor.

Am mai încheiat o săptămână, iar în urmă cu doar două zile v-am dat și vestea pe care o așteptați cu toții: finala acestui sezon de Survivor România va fi live, din Republica Dominicană, pe 24 mai, de la 20:30.

Chiar dacă pare foarte aproape, noi mai avem câteva provocări în tolbă pentru cei șase curajoși rămași în competiție. Patru fete care au arătat că nu există imposibilul și doi băieți care dau, zi de zi, totul pentru a ajunge cât mai departe. Mă declar suporterul lor și vă recunosc că sunt mândru că le-am fost aproape din prima zi și le-am văzut evoluția”, a explicat prezentatorul, citat de libertatea.ro. Totodată, Daniel Pavel a făcut și câteva declarații despre eliminarea Andreei Moromete în ediția difuzată pe 10 mai.

Spuneam că mai sunt șase, asta după ce săptămâna aceasta, Andreea Moromete a văzut cum flacăra ei în show s-a stins, deși a avut în buzunar simbolul imunității ascunse. Este la alegerea fiecăruia dintre voi care urmăriți emisiunea să decideți dacă a fost o decizie corectă sau nu.

Eu vă pot asigura că odată ce ai găsit simbolul, este alegerea ta cum îl folosești, să te salvezi pe tine sau pe altcineva din concurs. Iar Andreea și-a jucat șansa până în ultima zi și ultimele sale momente în Survivor pentru că show-ul se termină pentru un Concurent doar după suita de ritualuri ce însoțesc eliminarea, și anume laudatio al meu pentru parcurs și stingerea torței, urmată de invitația mea să părăsească Consiliul Tribal”, a zis el.

„Această utilizare a simbolului imunității ascunse va fi ultima posibilă”

De asemenea, Daniel Pavel a explicat că Alexandra Porkolab, căreia Andreea Moromete i-a oferit simbolul imunității ascunse, trebuie neapărat să folosească avantajul în edițiile următoare.

Astfel, în următorul Consiliu de Nominalizare, alegerile îi aparțin Alexandrei Porkolab, cea căreia Andreea a ales să-i încredințeze simbolul. Această utilizare a simbolului imunității ascunse va fi ultima posibilă deoarece așa cum era precizat, magia acestui token operează până când vor rămâne cinci în concurs.

În afară de eliminare, am avut o săptămână încărcată. Una în care Andrei Krișan a continuat să arate cât este de puternic, câștigând două din trei jocuri. Celălalt a fost câștigat, în premieră, de Alexandra Ciomag. Sper că victoria ei v-a confirmat încă o dată ceea ce vă spun din prima zi. Este cel mai puternic sezon, iar toți au șanse egale în a ridica trofeul deasupra capului. Alegerea va fi, ca de fiecare dată, la voi. Așa că vom vedea în următoarele două săptămâni ce veți decide”, a mai dezvăluit Daniel Pavel.

Daniel Pavel se întoarce în România peste 2 săptămâni

Prezentatorul stă de peste patru luni de zile în Republica Dominicană. Recent, Daniel Pavel a anunțat că se pregătește să revină acasă, în România. Se va urca în avion imediat ce filmările vor lua sfârșit, peste doar două săptămâni.

Acum că știu că mai am doar două săptămâni rămase aici, departe de casă, vine vremea și pentru mine să trag linie.

Să-mi concentrez toate forțele pentru a vă aduce vouă forța și puterea necesare pentru ca totul să fie la cote înalte. Simt toate încurajările, mesajele calde și gândurile bune. Abia aștept să sărbătorim împreună bucuria de final”, a dezvăluit prezentatorul, care a anunțat în premieră revenirea foștilor concurenți la Survivor 2023 pentru marea finală.

Cu Ana aproape, cu echipa mea la fel de puternică ca întotdeauna, suntem pe poziții. Filmăm atât pe timp de zi, cât și de noapte și, vă spun în premieră, îi așteptăm în curând, pe foștii concurenți să ne fie aproape pentru data de 24 mai.

Înainte de a încheia și acest penultim jurnal dominican, vă reamintesc că pentru următoarele ediții ne revedem de la 21:30. Luni, marți și miercuri veți vedea cum continuă conviețuirea celor șase Survivori, ce recompense majore îi așteaptă. Eu vă mărturisesc că veți simți și cum emoțiile vor atinge noi cote acum că finalul este tot mai aproape”, a încheiat el.

Ce se întâmplă la Survivor România în ediția de luni, 15 mai 2023

Diseară, cei șase membri ai tribului Taino vor reveni pe traseu în jocul pentru Recompensă, iar miza va fi peste măsura așteptărilor lor: o excursie în Columbia, cu avionul, somn în hotel, plimbări și mese la restaurant. ”Sunt super concentrată azi. Ne apasă sentimentul că ne gândim la acasă. E momentul să tragem foarte tare”, va spune Carmen. Oare va reuși ea să obțină victoria?

Doar câteva ore rămase până la un nou episod. Emoții mai puternice ca niciodată. Doar două săptămâni până la finala din 24 mai. Unul singur va ridica trofeul deasupra capului și va deveni câștigătorul anului.

Trib-Taino-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a unui sezon puternic sezon SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO!

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton