Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Cine a câștigat primul Joc de captivitate. Emoții pentru trei dintre Faimoși

Survivor România 2023. Cine a câștigat primul Joc de captivitate. Emoții pentru trei dintre Faimoși
7

de Andra Stana,

S-a încheiat prima luptă pentru Imunitate a săptămânii, la Survivor România, aseară, 13 martie 2023. Lupta a fost grea, cu toții dorindu-și să câștige, doar o echipă a ieșit victorioasă. După nominalizările din consiliu, trei concurenți sunt în pericol de eliminare. Ce s-a întâmplat în timpul primului Joc de captivitate de la Survivor România 2023.

 [toc] 

Daniel Pavel anunță, în premieră, Jocul de Captivitate de la Survivor România – 13 martie 2023

Daniel Pavel a anunțat luni seară, 13 martie, că va avea loc primul Joc de Captivitate din istoria show-ului. Vestea a surprins ambele triburi de la Survivor România.

„Aveți un joc de o dinamică nouă și cu totul inedită și diferită. Astăzi jucați Jocul – și e prima oară în istorie când voi pronunța acest cuvânt – de Captivitate! La finalul acestui joc, tribul care învinge trebuie să ia în captivitate un membru al tribului învins”, a anunțat Daniel Pavel. 

Captivul va merge în tribul în care este captiv, nu va juca și nu va putea să interacționeze cu cei din tribul din care face parte în realitate. De asemenea, tribul care va ține un concurent captiv va fi cel care va decide dacă va împărți cu acesta beneficiile și recompensele. Primul trib care ajunge la 5 puncte va câștiga. 

Războinicii, victorie la primul Joc de Captivitate

Războinicii au câștigat Jocul pentru Captivitate. De-a lungul jocului, cele două echipe au fost de mai multe ori la egalitate, însă victoria le aparține celor din tribul albastru, iar victoria a fost adusă de Andrei Krișan, scrie fanatik.ro. În final, scorul a fost de 5-4, iar Războinicii l-au luat captiv pe Remus Boroiu de la Faimoși.

Faimosul va fi nevoit acum să respecte regulile enumerate anterior de Daniel Pavel. 

Recompensa anunțată de Daniel Pavel la Jocul pentru Imunitate

După ce au pierdut primul Joc pentru Captivitate, Faimoșii au încercat să dea totul pe traseu pentru a câștiga Imunitatea, cu atât mai mult cu cât săptămâna pierdută le-au pierdut pe ambele.

Echipa câștigătoare va obține, în afară de totemul de imunitate și un Consiliu liniștit, și o recompensă pe măsură. Concurenții vor savura o celebră băutură carbogazoasă la un restaurant, împreună cu o masă copioasă.

Concurenții în pericol de eliminare, la Survivor România – 13 martie 2023

Războinicii au câștigat, aseară, 13 martie 2023, primul joc de imunitate al săptămânii, de la Survivor România, de la Pro TV. Scorul final a fost de 7 la 3. Luni seară, Lucianna Vagneti și Alexandra Ciomag au adus punctul decisiv pentru echipa Războinicilor, în duelul cu Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă. 

Concurenții în pericol de eliminare, la Survivor România – 13 martie 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Apoi, Faimoșii s-au luptat să câștige Jocul pentru Imunitate Personală. Ștefania Stănilă și Mihai Zmărăndescu au reușit să câștige colanul de imunitate.

La consiliul de nominalizare, Faimoșii l-au votat spre eliminare pe Ionuț Iftimoaie. Apoi, pentru că Ștefania Stănilă și Mihai Zmărăndescu au obținut colanele de imunitate personală, cei doi au făcut nominalizări.

Mai precis, Ștefania l-a nominalizat pe DOC, iar Mihai Zmărăndescu a propus-o pe Ada Dumitru pentru eliminare. Cei doi au fost nominalizați și săptămâna trecută, dar au reușit să rămână în competiție. 

Ștefania a spus tot ce are pe suflet și l-a acuzat pe Doc că este lipsit de bun simț, că lucrurile în echipă nu merg din cauza lui și că își dorește din toată inima să-l vadă plecat. „Nu mă asociez cu astfel de oameni“.

Ce se întâmplă diseară, 14 martie, la Survivor România 2023

Marți seara, 14 martie 2023, concurenții Survivor România vor avea de înfruntat un nou joc de recompensă și de imunitate.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton