Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Cine este al patrulea concurent propus spre eliminare. Un nou scandal în tabăra Faimoșilor

Survivor România 2023. Cine este al patrulea concurent propus spre eliminare. Un nou scandal în tabăra Faimoșilor
7

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 7 martie 2023, la Pro TV, iar Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru a doua imunitate a săptămânii. Iată cine este al patrulea concurent propus spre eliminare.

Un nou scandal în tabăra Faimoșilor

După ce săptămâna trecută Faimoșii au câștigat amândouă jocurile de imunitate, au primit recompense în mâncare și nu au pierdut niciun coechipier, aceștia au luat acum locul Războinicilor. Zilele acestea, Faimoșii au suferit două înfrângeri una după alta.

În cea mai recentă ediție a concursului, Faimoșii au fost învinși din nou de Războinici. Cu toate acestea, doi dintre aceștia au avut noroc, scrie adevărul.ro. Mai exact, purtătorii colanelor de imunitate, Iftimoaie și Ștefania, au fost aleși de Războinici pentru a împărți cu ei recompensa în mâncare.

În ceea ce privește atmosfera din tabără, lucrurile sunt în continuare complicate. Despre Doc, sursa multor conflicte în tabăra lor, a vorbit și Ionuț Iftimoaie. El a spus, diplomat, fără să nominalizeze, că plecarea unuia dintre colegii săi de echipă ar fi cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla. „Înclin să cred că aceste nominalizări ne vor face bine. Prin plecarea cuiva se vor liniști apele“, a spus Iftimoaie.

Apoi, situația a devenit din nou tensionată, din cauza lui Doc. Acesta fusese deja nominalizat pentru eliminare în primul Consiliu al săptămânii, alături de Crina Abrudan și de Ada.

Daniel-Pavel-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Carmen Grebenișan, reacție după ce a fost propusă spre eliminare la Survivor România – 7 martie 2023

La Consiliul de după al doilea joc de imunitate, nominalizarea Faimoșilor a fost Carmen Grebenișan, iar numărul celor în pericol să părăsească competiția este acum de patru.

Nu știu dacă sunteți la curent cu asociația femeilor de la noi (din trib – n.r.), care sunt foarte unite. În clipa în care tu o arăți pe una cu degetul, toate vin și te hăcuiesc verbal. Eu m-am retras din «aperitivele» strategice ale luptei. Sâsâie o grămadă de șerpi“, a spus Doc, întrerupt de Ștefania: „Vorbești de tine?“. „N-ați pomenit ce vipere am în jur. E incredibil ce au «țesut» fetele astea”, a încheiat Doc.

După ce a aflat că a fost nominalizată spre eliminare, Carmen Grebenișan a izbucnit în lacrimi. „Am învățat foarte multe la «Survivor», în primul rând, că nu poți avea încredere în oameni. Și că nu toți sunt oameni. Și cea mai mare greșeală e să te destăinui cuiva“.

Ce se întâmplă miercuri, 8 martie, la Survivor România 2023

După un început atât de greu de săptămână, mai au Faimoșii energie să revină? Diseară, triburile trebuie să se regrupeze, să-și găsească motivația interioară și să lupte pentru o recompensă neașteptată, cât și într-un joc de comunicare extrem de emoționant. Cu toate acestea, la prima probă, Daniel Pavel va fi nevoit să facă un anunț neașteptat. Despre ce e vorba, aflăm curând.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton