Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Cine sunt cei opt concurenți care luptă pentru primul loc în echipa Războinicilor

Survivor România 2023. Cine sunt cei opt concurenți care luptă pentru primul loc în echipa Războinicilor
9

de Roxana Mirea,

În ediția de ieri, 24 octombrie 2022, a emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, s-a dat startul competiției pentru desemnarea primului Războinic de la „Survivor România 2023”. Opt concurenți luptă pentru a fi primul membru al echipei Războinicilor.

Cei 8 Războinici care concurează pentru un loc la „Survivor România 2023”

În edițiea de ieri a emisiunii „La Măruță”, s-a aflat numele celor care își doresc să facă parte din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2023. Tot ieri, 24 octombrie 2022, emisiunea „La Măruță” a împlinit 15 ani.

„Astăzi, oameni buni, împlinim 15 ani, live, zi de zi! 15 ani în care am încercat să râdem cu cei de acasă, am mai și plâns, am trăit împreună cele mai importante momente din România, am dansat, am cântat și nu cu oricine: ci cu absolut toată lumea din showbiz, am fost martori la clipele fericite ale vedetelor și am trăit emoția din poveștile de viață ale oamenilor simpli.

Am încercat să vă descrețim frunțile și nu ne-am pierdut o clipă speranța în mai bine. Nu am fi reușit fără voi! Vă mulțumim”, a spus ieri Cătălin Măruță la începutul ediției aniversare, cu bucurie în glas, potrivit libertatea.ro.

Apoi, Cătălin Măruță i-a prezentat pe cei 8 potențiali Războinici care concurează pentru un loc la „Survivor România 2023”. Cei 8 concurenți sunt: George, Andreea Moromete, 23 de ani, ofițer de poliție; Ionuț Rădulescu, barman; Crenguța Manta, 44 de ani, antreprenor; Alexandru Zaharie, 36 de ani, antrenor de fitness; Alexandra Bud-inera, account manager; Bogdan Cuibari; Ruxandra Aydin, care e model.

cei-8-razboinici-care-concureaza-pentru-un-loc-la-survivor-romania-2023-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa Foto: captură de ecran YouTube

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton