Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Cine sunt concurenții în pericol de eliminare. Echipa care a pierdut jocul pentru imunitate

Survivor România 2023. Cine sunt concurenții în pericol de eliminare. Echipa care a pierdut jocul pentru imunitate
4

de Roxana Mirea,

S-a încheiat prima luptă pentru Imunitate a săptămânii, la Survivor România, aseară, 27 februarie 2023. Lupta a fost crâncenă, cu toții dorindu-și să câștige, doar o echipă a ieșit victorioasă. După nominalizările din consiliu, trei concurenți sunt în pericol de eliminare.

Concurenții în pericol de eliminare, la Survivor România – 27 februarie 2023

Faimoșii au câștigat, aseară, 27 februarie 2023, primul joc de imunitate al săptămânii, de la Survivor România, de la Pro TV. Scorul final a fost de 10 la 6, după lupta dintre Carmen Grebenișan și Alina Radi.

Apoi, Războinicii s-au luptat să câștige Jocul pentru Imunitate Personală. Alin Chirilă și Andreea Moromente au reușit să câștige colanul de imunitate.

concurentii-in-pericol-de-eliminare-la-survivor-romania–27-februarie-2023-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

La consiliul de nominalizare, Războinicii au votat-o spre eliminare pe Alina Radi. Andreea Moromente a nominalizat-o pe Alexandra Ciomag.

„Cred că este evident pe cine voi nominaliza. Se întâmplă mereu între noi două. Eu mă plâng de o chestie, îi spun frumos frumos: „Băi, mă deranjează lucrul ăsta. Nu e normal.” Ea înțelege cu totul altceva sau se face că nu înțelege și răspunde urât, ironic. Eu îți aduc argumente, iar tu îmi zici: „N-am cu cine să vorbesc”. Mă deranjează foarte tare atitudinea asta. Nu o văd Survivor pe Alexandra Ciomag”, și-a motivat votul Andreea.

Pe de altă parte, Alin Chirilă a nominalizat-o pe Alexandra Porkolab.

Țin să menționez că nu vreau ca această persoană să plece din echipa noastră pentru că este un pion de sprijin în echipă și aduce puncte. O voi nominaliza pe Alexandra Porkolab”, a declarat Alin.

Declarațiile războinicilor care au fost propuși spre eliminare

După ce și-au auzit numele printre nomilizații serii, Alexandra Ciomag, Alina Radi și Alexandra Porkolab și-au exprimat opinia vizavi de alegerile făcute de colegii lor.

Mă așteptam să fiu nominalizătă. De abia așteptam să-mi aud numele, de-abia așteptam să-și găsească scuzele pe care le repetă, dar nu-și au rostul. Încearcă să iasă ea bine (nr. Andreea Moromete). Chiar nu am ce să mai discut sau ce să-i mai spun. N-am cum să mă mai apăr pentru că cei de acasă văd exact cum sunt. Poate deranjează că spun în față și nu mă duc după palmier și: „știi ce a făcu, știi ce a dres”. Asta e, adevărul doare! Cei de acasă văd adevăratul caracter și cine joacă doar un rol”, a declarat Alexandra Ciomag.

„Mă așteptam și nu mă așteptam, sinceră să fiu pentru că Alin spunea că el face nominalizările doar pe criterii sportive și că este important ca în echipa noastră să rămână oameni care aduc puncte și care își adus aportul în echipă. Ținând cont de faptul că am avut tupeu poate de a spune ceea ce mă deranjează, cred că asta l-a făcut pe el (Alin Chirilă) să mă voteze, dar este în regulă. Accept această nominalizare și sunt sigură că sunt oameni acasă, care o să mă voteze”, a declarat și Alexandra Porkolab.

Este o nominalizare corectă. O accept. Cel mai mult mă bucur că pe mine chiar m-au nominalizat din punct de vedere sportiv și nu din punct de vedere social. Ne înțelegem foarte bine. Am avut și o decădere. Mi-am visat copilul două zile la rând și am avut un moment în care am spus că vreau să plec. (…) Poate Survivor nu este pentru mine, dar asta o să decidă cei de acasă”, a mărturisit și Alina Radi.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton