Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Daniel Pavel, anunț important pentru tribul Taino. Cine a câștigat Jocul pentru recompensă

Survivor România 2023. Daniel Pavel, anunț important pentru tribul Taino. Cine a câștigat Jocul pentru recompensă
3

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară,1 mai 2023, la Pro TV. Cei 8 concurenți au avut parte de noi provocări și au dat totul pe traseu pentru a câștiga recompensa anunțată de Daniel Pavel. Ce veste importantă le-a dat prezentatorul.

Daniel Pavel a anunțat că începe o nouă etapă la Survivor România, Individualele – 1 mai 2023

Au mai rămas doar 8 membri în tribul Taino și pentru ei a venit vremea să ajungă într-o nouă etapă a show-ului… poate cea mai dură de până la acest moment. Marea finală Survivor România 2023 ar urma să aibă loc în curând, iar până atunci, concurenții mai au multe de demonstrat.

După ce săptămâna trecută, Bianca Patrichi a plecat acasă în urma voturilor celor de acasă, cei rămași au avut primele discuții. „Consiliul a fost cu final fericit pentru mine”, a recunoscut Robert, cel care a avut colanul de Imunitate și a putut conduce strategia de nominalizare. De cealaltă parte, Ștefania și Carmen au recunoscut că resimt lipsa fostei lor coechipiere și au observat că „e foarte ciudat cât de repede se întâmplă totul”.

Într-un trib în care oamenii s-au împărțit în două mici tabere, se pare că există și voce a unității în persoana lui Dan Ursa. ”Cei care simt tensiuni, poate ar trebui să scoată degetele din priză”, le-a spus colegilor în timpul unor noi discuții aprinse între cei rămași.

Indiferent de tensiuni, discuții sau strategii, la Jocul de Recompensă, toți opt au avut parte de o surpriză imensă când Daniel Pavel le-a dat o veste capitală: „Astăzi aflați că echipele nu mai există. Veți juca, pur și simplu, la Individuale. Veți juca în sistem de eliminare până ajunge doar unul”.

Trib-TainoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Ștefania a câștigat Jocul pentru recompensă – 1 mai 2023

Ștefania a câștigat Jocul pentru Recompense de la Survivor România. Acesta a fost primul joc avansat de la individuale. Fosta gimnastă a intrat ultima oară pe traseu alături de Carmen Grebenișan, iar după o luptă strânsă, a ieșit învingătoare. 

A fost un meci intens. Astăzi a fost ziua mea. Acum chiar simt că astea sunt individualele și prefer să fu obosită după acest joc decât să fiu obosită psihic să stau pe bancă că am pierdut puncte. Mă bucur că am intrat de atâtea ori pe traseu. Sunt foarte mândră de mine. Mi-am demonstrat mie că pot”, a spus Ștefania, luni seară, după ce a câștigat Jocul pentru Recompense. 

Ștefania a avut dreptul să aleagă trei membri ai tribului care să se bucure alături de ea de recompensa primită. Ștefania i-a ales pe Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Dan Ursa. Cei patru au plecat într-o excursie cu elicopterul, iar apoi s-au bucurat de o noapte la hotel.

„Voi cei patru vă veți bucura de zborul cu elicopterul. Aveți masă și apoi veniți seara la hotel și vă bucurați de întreg confortul. Ceilalți ați avut ceva similar. Asta este cu mult peste”, a spus Daniel Pavel. 

Ce se întâmplă la Survivor România în ediția de marți, 2 mai 2023

Diseară, cei opt concurenți se întorc pe terenul de Joc, în proba care le poate asigura liniștea pentru încă o săptămână în competiție. ”Mă simt mai mult decât perfect. Este cazul să câștige și o fată”, va spune Ștefania.

Între timp, Krișan vrea să-și ia revanșa pentru săptămâna trecută când a pierdut și a ajuns la vot. „Sunt bine, sunt pregătit. Simt că sunt o țintă”, va afirma el înainte de a intra pe traseu.

Cine se va impune? Cine ajunge la votul celor de acasă? Vedem în doar câteva ore.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton