Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Daniel Pavel, penalizare dură pentru DOC și Ada. Cine riscă acum să iasă din concurs

Survivor România 2023. Daniel Pavel, penalizare dură pentru DOC și Ada. Cine riscă acum să iasă din concurs
7

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 14 martie 2023, la Pro TV, iar Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru a doua imunitate a săptămânii. Iată cine sunt cei șase concurenți propuși spre eliminare.

Faimoșii au câștigat la Jocul pentru Imunitate – 14 martie 2023

În ediția de marți, telespectatorii au văzut cum s-a descurcat Remus în prima lui noapte de somn alături de adversari, dar și cum l-au tratat aceștia. Tot atunci, au aflat și reacțiile după Consiliu, unul ”dureros”, după cum l-a numit Kamara. Se pare că în tribul roșu ar exista mai multe echipe, iar DOC le-a reamintit o concluzie pe care o tot repetă în ultima vreme: „femeile fac de mult timp jocurile aici”.

Marți seară, Faimoșii s-au regrupat și i-au învins pe Războinici la a doua imunitate a săptămânii. Cei din tribul roșu au obținut scorul de 7-4, Ada Dumitru fiind cea care a adus punctul decisiv.

Tot marți, Războinica Alexandra Porkolab a găsit simbolul, iar apoi Daniel Pavel le-a oferit Faimoșilor câteva indicii. Alexandra le mărturisește colegilor că a găsit simbolul. 

„Domnul Dan, nici aur, nici nimic din ce am avut eu în viața asta mea, nu am ținut ascuns așa cum am ținut acest simbol. Da, l-am găsit și abia aștept să-mi spuneți ce trebuie să fac cu el! Că nu mai pot… mă trec toate transpirațiile”, a spus concurenta. 

Faimosii-victorie-Joc-ImunitateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Șase concurenți, în pericol de eliminare la Survivor România – 14 martie 2023

Prin urmare, după ce au pierdut Jocul de imunitate, Războinicii au fost nevoiți să lupte pentru imunitatea personală. Apoi, au făcut nominalizări în consiliu. Trei dintre ei s-au alăturat Faimoșilor propuși spre eliminare în ediția de luni.

Marți seara, 14 martie, Dan Ursa și Andreea Moromete au câștigat colanul de imunitate.

Lucianna Vagneti, Robert Moscalu și Alin Chirilă au fost propunerile pentru eliminare din echipa Războinicilor. Cu alte cuvinte, 3 Faimoși și 3 Războinici sunt acum în pericol de eliminare.

Emoționanți, fiecare a transmis un mesaj către telespectatori în speranța că aceștia vor decide că merită o nouă șansă. Lucianna a fost cea care a tras o concluzie încărcată de emoție: ”Survivor e ca viața. Aștept de la Dumnezeu și de la public ce o să fie mai bine pentru mine”.

“Nu mă așteptam, sincer să fiu! Dar mi-au dat niște emoții de parcă acum aș intra în cușcă și mi s-a ridicat nivelul de adrenalină. Sunt niște sentimente faine ce le trăiesc acum… să fiu nominalizat și să fiu în postura asta, să știu că aș putea să plec acasă. Wow, e foarte fain! Zici că m-am încălzit”, a declarat Alin Chirilă, după ce a primit 3 voturi în consiliul de nominalizare.

Daniel Pavel, pedeapsă pentru certăreții DOC și Ada

La finalul consiliului, Daniel Pavel a făcut un anunț important, după ce DOC și Ada au fost protagoniștii unei altercații.

„Pentru compotamentul pe care l-ați avut pe insulă, un spațiu vital, un spațiu în care nici un fel de provocări sau gesturi care sunt duse dincolo de limită nu sunt premise. (…) Pentru această altercație pe care voi ați avut-o, veți primi o pedeapsă. La următoarea recompensă pe care tribul Faimoșilor o câștigă, voi nu veți participa! Vreau să vă acceptați pedeasa!”, a spus Daniel Pavel.

Ce se întâmplă în ediția de miercuri, 15 martie 2023

În această seară, triburile trebuie să o ia de la capăt. Îi așteaptă atât un joc de recompensă, cât și acea mult dorită șansă de a comunica cu cei de acasă. Cine va reuși să se impună, dar și cine va pleca acasă, aflăm în doar câteva ore. Cea de-a zecea săptămână a show-ului este aproape de final!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton