Homepage  / Știri / Televiziune

Survivor România 2023. Faimoșii, desființați de Războinici în prima ediție a show-ului. De la ce au pornit primele conflicte

Survivor România 2023. Faimoșii, desființați de Războinici în prima ediție a show-ului. De la ce au pornit primele conflicte
4

de Andra Stana,

Reality-show-ul Survivor România 2023 a debutat la Pro TV luni seară. Emisiunea a început cu o victorie a Războinicilor. Cine a pornit primul conflict printre concurenți.

Survivor România 2023, ediția din 9 ianuarie

În prima ediție Survivor România 2023, show prezentat de Daniel Pavel la Pro TV, Războinicii și Faimoșii și-au făcut apariția într-un mod spectaculos. Mai precis, ei au înotat până la plajă. Dacă Războinicii au sărit dintr-un elicopter, Faimoșii au sărit de pe un iaht.

Apoi, ajunși pe insulă, concurenții s-au prezentat și au explicat de ce și-au dorit să participe la Survivor România 2023. Ulterior, cele două echipe au plecat spre insulele pe care vor locui timp de câteva luni.

În echipa Războinicilor a izbucnit un conflict din prima zi, provocat de Maria Lungu, pe care colegul ei, Robert, a catalogat-o „prea din topor“, în timp ce la Faimoși a domnit armonia. Doar în prima zi, căci după prima noapte s-au plâns că nu au putut dormi din cauza faptului că Ionuț Iftimoaie a sforăit.

Prima probă a constat într-o combinație de cursă cu bărci, recuperarea unor săculeți cu nisip, alergare cu obstacole și doborârea unor piese de pe o masă, de la distanță, prin aruncarea cu niște saci cu nisip.

Razboinicii-sosire-in-aerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Survivor România“: ce au primit concurenții după prima probă a sezonului

Luni seară, 9 ianuarie, Războinicii au adus un punct în echipa lor, iar apoi a început primul conflict între cele două tabere. Întâi DOC a ridicat tonul, apoi Maria s-a arătat indignată de atitudinea lui: „Lasă-mă să vorbesc!“. „Noi, Războinicii, reprezentăm publicul de acasă. Nu ei!“, a comentat Andrei Krișan (antrenor personal), scrie adevărul.ro.

Prima recompensă a sezonului a mers la echipa Războinicilor, care au câștigat prima probă cu scorul 9-3. Ei au primit cuie, un ciocan, o macetă, 1 kg de orez și 1 litru de ulei, în timp ce Faimoșii au primit doar 600 g de orez și jumătate de litru de ulei.

Cu toate că recompensa a mers la echipa ei, Maria Lungu (designer vestimentar) aproape că a declanșat un nou conflict, după ce a avut o ieșire nervoasă. Până la urmă, colegii au reușit să o liniștească.

Știam că vă spargem! Nu e hate. Asta a fost prima senzație de când am călcat pe nisipul dominican. Și nu e ultima dată“, le-a spus Maria Lungu Faimoșilor.

Eu v-am zis că-i spargem și așa a fost. Chiar dacă nu vă prea suport. Și nici voi pe mine“, le-a spus Maria colegilor săi după încheierea probei.

Ce se întâmplă cu Jorge și Răzvan, după anunțul-șoc al lui Daniel Pavel: „Vă rog să părăsiți ceremonia!”

La finalul jocului de recompensă, care a adus victoria Războinicilor, Daniel Pavel are o cerință neașteptată pentru concurenți.

Acesta le-a cerut membrilor celor două triburi să nominalizeze câte un concurent. Astfel, Jorge de la Faimoși și Răzvan de la Războinici au primit vestea la care nu se aștepta nimeni.

„Voi acum ați rămas în afara triburilor din care faceți parte. Vă rog să părăsiți ceremonia!”, le-a spus Daniel Pavel.

Cu toate că nu se știe unde au fost trimiși Jorge și Răzvan, pe contul oficial de Instagram al emisiunii Survivor România, fanii sunt invitați să își dea cu părerea.

„Așa cum a zis domnul Dan, @jorgeofficial.ro și @razvan.danciu10 nu mai fac parte din triburile lor. În schimb, unde crezi că au fost trimiși cei doi..?”, este mesajul de pe contul oficial al emisiunii de la Pro TV.

„Așa zic și eu că i-au dus în exil.”, „Sunt în exil. Nu asta a fost intenția coechipierilor” sunt doar două dintre răspunsurile oferite de fanii show-ului.

Ce se întâmplă la Survivor România în ediția de marți, 10 ianuarie 2023

Aventura continuă, la PRO TV, de la 20:30. Faimoșii și Războinicii se vor întâlni astăzi, 10 ianuarie, în jocul pentru imunitate. Cele două echipe vor da tot ce au mai bun cu un singur gând: să nu se vadă nevoiți să-și piardă unul dintre membrii echipei.

Cine va câștiga totemul de Imunitate și va avea parte de un Consiliu fără emoții? Dar, mai ales, ce s-a întâmplat cu Jorge și Răzvan Danciu după ce Daniel Pavel i-a anunțat că nu mai fac parte din triburile lor, aflăm în ediția de marți seară, la Pro TV.

Cine sunt Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2023

Echipa Faimoșilor de la „Survivor România“ este formată din: Carmen Grebenişan (influencer), Ionuţ Iftimoaie (fost luptător K1), Jorge (cântăreț, prezentator TV), Ada Dumitru (actriţă), Doc – Vlad Munteanu (cântăreț hip-hop), Maria Constantin (cântăreață muzică populară),  Bianca Patrichi (dansatoare şi coregraf), Remus Boroiu (antrenor fitness), Vica Blochina, Sebastian Dobrincu (antreprenor și membru al juriului la „Imperiul Leilor“), Ştefania Stănilă (fostă gimnastă), Gheboasă (trapper).

Cei 12 Războinici sunt: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton