Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Noi probleme în tabăra Războinicilor. Cine sunt cei 6 concurenți propuși spre eliminare

Survivor România 2023. Noi probleme în tabăra Războinicilor. Cine sunt cei 6 concurenți propuși spre eliminare
7

de Andra Stana,

Survivor România 2023 a continuat marți seară, 14 februarie, cu o nouă ediție palpitantă. Concurenții au trecut printr-un nou joc de imunitate. Cine sunt cei propuși pentru eliminare.

[toc]

Jocul pentru imunitate la Survivor România – 14 februarie 2023

În ediția de marți seară a avut loc al doilea joc pentru imunitate al săptămânii la Survivor România 2023. Cu un scor de 10-5, Războinicii au reușit să câștige imunitatea.

Câștigătorii probei de marți seara de la Survivor România 2023 au primit câte doi hotdogi plus cartofi prăjiți, câte o porție pentru fiecare membru în parte.

jocul-pentru-imunitate-la-survivor-romania–14-februarie-2023-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Discuții dure în tabăra Războinicilor

Codruța Began, care cu o seară înainte a fost nominalizată a patra oară pentru eliminare, are zile tot mai grele alături de Războinici, care o acuză de manipulare, minciună și falsitate, scrie adevărul.ro.

Imediat după Consiliul de nominalizare de luni, în interiorul echipei au început discuțiile, iar Codruța a fost aspru criticată. Chiar și Dan Ursa a răbufnit.

Nici nu vreau să stau lângă tine. Ți-ai bătut joc de mine astăzi cum nu a făcut-o nimeni în 40 de ani. Eu nu-ți permit să-ți bați joc de mine, să mă faci pe mine marionetă. Ce-ai zis, că fraierul… ursul păcălit de vulpe. Vulpe ca tine n-am văzut în 40 de ani. Ești vulpea vulpilor, care crede că scandalul o scoate în evidență. Te hrănești cu scandal“, i-a spus Dan Codruței.

În altă ordine de idei, Alexandra Porkolab a izbucnit în plâns, supărată fiind de faptul că a fost nominalizată pentru eliminare cu o zi înainte. „Singurul lucru care m-a dezamăgit este că eu credeam în unitatea acestei echipe, care, atunci când a fost vorba de Alexandra Porkolab, n-a mai fost“, a spus ea.

Cine sunt Faimoșii nominalizați la Survivor – 14 februarie 2023

Pentru că au pierdut al doilea joc de imunitate al săptămânii, Faimoșii au fost nevoiți să propună trei coechipieri pentru eliminare. În plus, ei au ratat și o recompensă importantă: porțiile de hot dog și cartofi prăjiți.

La jocul pentru imunitate individuală au câștigat Carmen Grebenișan și Remus Boroiu.

La Consiliu, nominalizarea colectivă a fost Ada, Carmen l-a nominalizat pe Kamara, iar Remus pe Bianca Patrichi.

Carmen Grebenișan și-a explicat alegerea înainte de a face nominalizarea.

„Nu mi se pare o putere, este o protecție temporară acest colan de imunitate…Îmi oferă o mică protecție și o condamnare, ăsta e adevărul.

În momentul de față, mi se pare că suntem o echipă foarte bine închegată și sper că ai mei colegi înțeleg că trebuie să fac o nominalizare pe care nu mi-o doresc. Pe oricine nominalizez, vreau ca omul acela să rămână. Foarte mult îmi doresc asta.

Votul meu va merge către un om care nu mi-a greșit cu nimic și nu am ce să îi reproșez, dar sunt nevoită să nominalizez pe cineva și acela va fi Kamara. Îmi doresc tare mult ca lumea să observe că își face treaba foarte bine și în camp la noi, este mereu activ, nu am ce să îi reproșez, face tot ce poate și la jocuri. Sper tare mult să înțeleagă Kamara acest vot, îmi doresc foarte mult să fie susținut și să meargă mai departe în competiție și să nu iasă”, a spus Carmen Grebenișan.

Prin urmare, în pericol de eliminare sunt acum 3 membri ai echipei Faimoșilor: Kamara, Ada și Bianca. Iată ce au spus aceștia imediat după nominalizare.

„Mă așteptam, nu am de ce să mă supăr, ăsta e jocul, ce poți să alegi? Toată lumea a ajuns la un nivel foarte bun. Sunt un om optimist, eu mă bucur, suntem împreună, ne dorim toți să stăm împreună. Nu pot să spun, mamă, Doc mi-a dat din răutate, din tovărășie cu Ioan, am înțeles. Avem și un război al sexelor”, a spus Ada.

„Nu mă pot supăra pe nimeni, e regula jocului. Orice ar fi, știu că am făcut tot ce a ținut de mine. Mă voi lupta trup și suflet pentru Leon”, a spus și Kamara, nominalizat și el.

Iată ce a spus și Bianca, aflată în pericol de eliminare.

„Nominalizarea lui Remus era de așteptat, cred că e personală, mai mult decât pe joc. Nu vreau să ascult nimic, nu vreau să am jocuri sau să ascund lucruri. Simt că jocul se murdărește din ce în ce mai tare, dar asta este.

Îmi doresc mult să rămân, dar nu vreau să facă nimeni ceva ce nu simte”, a spus Bianca.

Ce se întâmplă la Survivor România în ediția de miercuri, 15 februarie 2023

Miercuri, 15 februarie, e ziua când unul dintre cei 6 concurenți nominalizați spre eliminare va pleca acasă.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton