Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Cine sunt noii Faimoși și Războinici intrați în concurs. Cine a câștigat prima imunitate

Survivor România 2023. Cine sunt noii Faimoși și Războinici intrați în concurs. Cine a câștigat prima imunitate
13

de Andra Stana,

Survivor România 2023 a continuat luni seară, 13 februarie, cu o nouă ediție plină de suspans. Iată cine sunt noii concurenți intrați în taberele Faimoșilor și a Războinicilor, dar și cine sunt cei 3 supraviețuitori propuși spre eliminare.

[toc] 

Jocul pentru imunitate la Survivor România – 13 februarie 2023

În ediția de luni seară a avut loc un nou joc pentru imunitate la Survivor România. Faimoșii și Războinicii au intrat legați la ochi pe traseu și au fost nevoiți să-și ia unii altora o eșarfă, de pe spate. La un moment dat, unul dintre concurenți s-a lovit la picior. 

Primul joc de imunitate din această săptămână a fost câștigat de Faimoși.

Războinicii au fost învinși cu scorul de 10-8. Pentru că au pierdut, aceștia au avut un consiliu, unde au fost nevoiți să nominalizeze 3 coechipieri pentru eliminare.

Alexandra Porkolab a fost prima nominalizată, iar ulterior, odată cu votul participanților imuni, s-au nominalizat Alexandra Ciomag și Codruța Began.

Survivor România 2023. Cine sunt noii Faimoși și Războinici intrați în concurs. Cine a câștigat prima imunitate (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Patru concurenți noi la Survivor România 2023, câte doi pentru fiecare tabără

În ediția de luni seară, 13 februarie, Faimoșii și Războinicii au primit în echipele lor noi membri.

Cine sunt noii Faimoși de la Survivor România, 13 februarie 2023

Unul dintre noii concurenți de la Survivor România 2023 este Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu.

„Survivor este un test pentru mine, unul pentru care mă simt foarte pregătit, atât psihic, cât și fizic. Tocmai ce am devenit tată de trei săptămâni, așa că vreau să-i arăt mai târziu fiului meu ce înseamnă dedicarea și munca. 

Știu foarte bine unde merg, cât de dificil este concurs și îmi doresc din suflet să ajut Faimoșii. Sper să o pot face pe traseu de fiecare dată când intru”, a spus el înainte de competiție. Tânărul de 23 de ani, care este luptător de MMA, face parte din tribul Faimoșilor.

În tabăra Faimoșilor a intrat apoi Crina Abrudan, cunoscută de la pupitrul știrilor sportive, pe care le-a prezentat ani de zile la Antena 1.

„Am venit pentru aventură. Să reușim să facem echipa Faimosilor să castige ca in primele saptamani”, a spus Crina Abrudan.

Cine sunt noii Războinici de la Survivor România, 13 februarie 2023

La Războinici au intrat Alina Radi, de profesie solist, și Eduard, de profesie DJ.

„De când mă știu, am fost o luptătoare și doresc să-i ofer un exemplu “viu” fiului meu, care este centrul existenței mele! Cred că Survivor e locul potrivit în care să-i arăt cât de important este să muncești și să lupți pentru ceea ce îți dorești.

E foarte greu să mă gândesc deja la câștigarea competiției. Nu visez atât de departe pentru că e prea mare concurența, dar în general sunt motivată să duc la bun sfârșit tot ce îmi propun.

M-am înscris la Survivor și știu că pot face față. De ce? Ma motivează felul în care scoate cu adevărat natura de războinic din fiecare concurent. Abia aștept să văd cum voi reacționa și acolo, pe traseu. Prin prisma meseriei pe care o am, a interacțiunii constante cu oamenii, dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte, acelea ar fi ambițioasă, pozitivă și sociabilă”, a mărturisit Alina Radi, noua Războinică. 

Eduard Gogulescu, noul Războinic, crede că poate câștiga Survivor România.

„Am venit la Survivor pentru că simt că este locul unde pot să fiu eu, unde pot să mă maturizez, locul unde știu că ma va face să înțeleg viata diferit după și să apreciez și să mă bucur de fiecare clipă mai mult.

Cred că pot câștiga competiția deoarece sunt sigur pe mine, sunt real și simt că am psihicul și rezistența necesară să duc competiția până la capăt.

În acest show, sunt motivat de pofta de viață, lupta pentru fiecare gram de hrană, dorința de a ajunge până în etapa finală, acestea declanșând lucrul de care eu sunt dependent, adrenalină.

Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte, acestea ar fi calm, ambițios și dezinvolt”, a declarat Eduard Gogulescu. 

Ce se întâmplă la Survivor România în ediția de marți, 14 februarie 2023

Marți seară, 14 februarie, în tribul Războinicilor se pare că liniștea a fost de mult uitată: ”Începe o rivalitate mare acolo”, vor sesiza și Faimoșii. În timp ce în tribul albastru, se pare că emoțiile sunt tot mai puternice. ”Am fost uimită să văd că sunt nominalizată”, va admite una dintre cele trei fete votate. Oare-și mai pot ei reveni ca echipă?

Tot atunci, Faimoșii și Războinicii revin pe traseu! Nu mai e loc de emoții, nu mai e vreme de stat pe gânduri. Trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a reuși să câștige cel de-al doilea Joc de Imunitate al săptămânii. E ultima șansă pentru a-și asigura încă o săptămână în competiție.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton