Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Războinicii, reacții la cald după propunerile spre eliminare. Anunțul-cheie făcut de Daniel Pavel

Survivor România 2023. Războinicii, reacții la cald după propunerile spre eliminare. Anunțul-cheie făcut de Daniel Pavel

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 21 martie 2023, la Pro TV, iar Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru a doua imunitate a săptămânii. Iată cine este cei 7 concurenți propuși spre eliminare.

[toc]

Faimoșii au câștigat la Jocul pentru Imunitate – 21 martie 2023

După ce în ediția anterioară Războinicii au avut un Consiliu liniștit, marți seara lucrurile au stat complet diferit.

Cei din echipa albastră au pierdut meciul de imunitate în fața Faimoșilor și au fost nevoiți să facă nominalizări pentru ieșirea din competiția Survivor România 2023. În urma voturilor a fost nominalizată Lucianna Vagneti.

Totodată, Dan l-a ales pe Robert Moscalu, în timp ce Alexandra Porkolab l-a desemnat pe Andrei Krișan. Imunitățile individuale au fost câștigate de Alexandra Porkolab și Dan Ursa, imunitatea fiind câștigată de Faimoși cu scorul de 7 la 5.

La Consiliul anterior, echipa i-a votat pe Ada și Kamara, în timp ce Mihai Zmărăndescu și Ionuț Iftimoaie au fost nominalizați de purtătorii de colan.

Survivor România 2023, 21 martie. Mesajul Războinicilor propuși spre eliminare

Mesajul Luciannei Vagneti pentru cei de acasă, după ce a fost nominalizată de tribul Războinicilor

„Chiar îmi este greu aici. Nu numai pentru mine este greu aici. Doar cine a mai trăit Survivor poate să înțeleagă prin ce trecem noi. Mă bucur că sunt aici, la Survivor. Este o experiență pe care mi-am dorit-o din tot sufletul. Am învățat foarte multe aici. Dar sunt aici, sunt la mâna publicului. Așa cum doresc ei, așa va fi viitorul meu”, a spus Lucianna Vagneti în timpul ediției de marți, 21 martie, după nominalizarea sa spre eliminare.

Discursul lui Andrei Krișan, care se află pentru prima dată în pericol de eliminare 

„Da, este o premieră în viața mea de la Survivor. Aș vrea să menționez faptul că mă simt norocos. Anul trecut, când am schimbat prefixul, am și primit un cadou extraordinar, de a participa la cel mai dur reality show din lume. Îmi doresc din tot sufletul să rămân în continuare în această competiție. Am cunoscut oameni deosebiți în echipa Războinilor.”, a declarat Andrei Krișan.

Mesajul lui Robert Moscalu, după ce a fost nominalizat de către Dan Ursa 

„Știu în ce m-am băgat. Știu jocul. Vreau să le mulțumesc celor de acasă, care m-au susținut și au crezut în mine. Vreau să le promit că nu a fost în zadar lupta de acasă, a celor care mă susțin. O să lupt în continuare. Am mari emoții, chiar dacă e a treia oară”, a spus Robert Moscalu.

Daniel Pavel, anunț important la Survivor România 2023, 21 martie

După ce Alin Chirilă a fost captiv în tribul Faimoșilor, Domnul Dan a anunțat cine trebuie să ia o decizie în privința viitorului lui în competiția de la Pro TV. Prezentatorul a explicat că această decizie va fi luată de doi concurenți, cei au fost cei mai rapizi la jocul pentru imunitate de marți.

„Concurentul din tribul Faimoșilor, care a adus punctul în cel mai bun timp la jocul de imunitate, este Mihai Zmărăndescu, iar din tribul Războinicilor- Dan Ursa”, a anunțat Daniel Pavel.

Andreea Moromete, acuzațiile aduse lui Alin Chirilă: „Am realizat că este un om toxic”

 Alin Chirilă a fost luat în captivitate la Faimoși, iar Războinicii au analizat comportamentul colegului lor, scrie protv.ro.

Andreea Moromete, care era considerată prietena lui Alin, se arată dezamăgită: „ A fost o senzație genială, să-l văd pe Alin în partea cealaltă. Eu am conștientizat mai tare cât de toxic este el ca om, în momentul în care nu a mai fost în echipa noastră și am văzut cum e fără. Oricum îmi puneam semne de întrebare în privința lui”. 

Alexandra Ciomag o susține: „A băgat strâmbe între mine și Andreea”. Ea spune că nu-și dorește ca Alin să revină în echipa lor.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton