Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Surpriza serii la Jocul pentru recompensă. Cine a luat o pauză de la junglă. „E un mixt feeling”

Survivor România 2023. Surpriza serii la Jocul pentru recompensă. Cine a luat o pauză de la junglă. „E un mixt feeling”
6

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2023 a avut loc aseară, 15 mai, la Pro TV. Concurenții au intrat din nou pe teren, în speranța de a câștiga Jocul pentru recompensă. Cel mai bun supraviețuitor s-a bucurat de o pauză de la Jungla Dominicană.

Premiul pus la bătaie la Jocul de recompensă de la Survivor România  – 15 mai 2023

Luni seară, Daniel Pavel a anunțat că premiul de la Jocul pentru Recompensă este o excursie în Columbia. Înainte de această veste bună pentru concurenți, Ștefania și Carmen și-au pus pe tavă adevăratele sentimente.

„Sunt foarte fericită, foarte motivată și foarte recunoscătoare că încă mă aflu aici. Le mulțumesc celor de acasă că au avut încredere în mine și, cred eu, că au văzut ceva în mine, dacă încă sunt aici. Aș vrea să demonstrez că acel ceva există și că nimic nu este întâmplător. Mă simt foarte recunoscătoare că am trecut de două consilii și nu m-am așteptat să ajung atât de departe..”, a spus Ștefania, citată de protv.ro.

După ce au aflat care este recompensa, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag și Dan Ursa s-au arătat încântați de excursie:

„Noi discutam la un moment dat despre ceea ce am face dacă am rămâne în zonă și eu am spus că aș vrea în Columbia. Uite că acum avem asta aproape de finală și m-aș super bucura dacă aș putea face asta la Survivor. Cea mai tare recompensă!”, a spus Krișan.

Survivor România 2023. Surpriza serii la Jocul pentru recompensă. Cine a luat o pauză de la junglă. „E un mixt feeling”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Andrei Krișan a demonstrat cât de puternic poate fi pe traseu

Krișan este cel care a reușit să câștige și luni seară, 15 mai, Jocul pentru Recompensă. El s-a putut bucura de o excursie în Columbia. După ce a aflat rezultatul, Alexandra Ciomag a început seria de declarații de după joc:

Îmi doream foarte tare să mai ieșim și noi din camp pentru că n-am mai pupat mâncare, n-am mai pupat altă imagine decât insula Taino de o lună. Îmi doream din tot sufletul. Mă frustrează faptul că am pierdut, am încercat să dau în acea minge.. Tot ce pot să spun e că nu a fost să fie. 100% la imunitate iau colanul ăla”, a spus Alexandra Ciomag.

Pe de altă parte, Andrei Krișan s-a arătat fericit pentru victorie:

În momentul ăsta e un mixt feeling. În sufletul meu mă bucur mult de chestia asta pentru că mi-am dorit din suflet, dar știu ce înseamnă să rămân în camp, să nu mănânc și nu pot să nu empatizez cu situația asta. Vreau să îl felicit pe Dan și să îi spun că Sofi e mândră de el!”, a spus Krișan.

Acesta a ales să meargă în această expediție din Columbia alături de Ștefania și Carmen.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton