Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Suspans în lupta dintre Faimoși și Războinici. Cine sunt cei 7 concurenți propuși spre eliminare

Survivor România 2023. Suspans în lupta dintre Faimoși și Războinici. Cine sunt cei 7 concurenți propuși spre eliminare

de Andra Stana,

Survivor România 2023 a continuat marți seară, 7 februarie, cu o nouă ediție palpitantă. Concurenții au trecut printr-n nou joc de imunitate. Cine sunt cei propuși pentru eliminare, după ce regulile s-au schimbat în show-ul prezentat de Daniel Pavel.

Jocul pentru imunitate la Survivor România – 7 februarie 2023

În ediția de marți seară a avut loc al doilea joc pentru imunitate al săptămânii la Survivor România 2023. Cu un scor de 10 la 4, Faimoșii au reușit să câștige imunitatea, după ce Remus s-a impus pe teren, în fața lui Robert.

Marți seara, Andrei Krișan a obținut colanul de imunitate din echipa Războnicilor. La fete, Alexandra Porkolab nu a putut participa din cauza accidentării, nu a putut fi nominalizată și nici a putut face nominalizări. Andreea Moromete este cea care a primit colanul de imunitate personală.

Cine sunt Războinicii nominalizați la Survivor – 7 februarie 2023

Consiliul de nominalizare a început cu multe nemulțumiri din partea lui Robert, care le-a adus mai multe acuzații Faimoșilor. Nominalizarea colectivă a tribului Războnicilor a fost Codruța. Alexandra Ciomag și Andrei Neagu sunt nominalizările făcute de purtătorii de colan de la Războinici.

Bianca Patrichi, Remus Boroiu (ambii, în urma votului colectiv), Kamara (votat de Ada, deţinătoarea totemului feminim de imunitate) și Carmen Grebenișan (votată de DOC, deținătorul totemului masculin de imunitate) sunt nominalizații de la Faimoși, din ediția trecută, cea de luni, 6 februarie.

Astfel, după ce săptămână trecută au pierdut doi coechipieri – Vica Blochina, care a fost eliminată; Jorge, descalificat din cauza accidentării -, Faimoşii riscă o nouă pierdere.

Eliminarea va fi anunţată în ediţia de miercuri seară, pe 8 februarie, scrie gândul.ro. Celor 4 nominalizaţi din tabăra lor li s-au alăturat alţi 3 nominalizaţi din tabăra Războinicilor.

Regulile s-au schimbat la Survivor România 2023

Aproape de mijlocul sezonului din 2023 al emisiunii Survivor România, regulile jocului s-au schimbat. Noul sistem de joc se anunță intens.

„După Jocul de Imunitate colectivă, tribul care pierde, merge spre Imunitatea personală. Venim în Consiliu. Nu deschidem liniile de vot. Dacă același trib pierde, purtătorii de colan nu mai fac nominalizări, ci tribul face o nominalizare colectivă”, a anunțat Daniel Pavel.

Cu alte cuvinte, atunci când un singur trib pierde ambele jocuri, vor fi câte patru nominalizați la vot. Dacă, în schimb, cel de-al doilea trib pierde, atunci în cea de-a doua zi se va urma, la indigo, parcursul primei zile și șase ajung concurenți să fie la votul publicului.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton