Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Tensiuni după jocul de imunitate. Care a fost surpriza serii la Consiliul de Nominalizare

Survivor România 2023. Tensiuni după jocul de imunitate. Care a fost surpriza serii la Consiliul de Nominalizare
4

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 18 aprilie 2023, iar membrii tribului Taino au intrat pe traseu în jocul pentru Imunitate. Iată cine sunt concurenții de la Survivor România 2023 aflați acum în pericol de eliminare.

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România – 18 aprilie 2023

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 18 aprilie 2023, pe Pro TV, iar cei 10 concurenți au luptat pe traseu pentru a-și câștiga imunitatea personală. A fost prima ediție după plecarea la Ionuț Iftimoaie.

Marți seară, doi concurenți din Tribul Taino au ajuns în pericol de eliminare. Propunerea colectivă pentru eliminare a grupului a fost Carmen Grebenișan. Chiar dacă a avut emoții, după ce a fost și ea nominalizată de unii dintre colegi, Andreea Moromete nu a avut mai multe voturi decât fosta Faimoasă. 

Marți seară, Robert Moscalu a fost purtătorul colanului de imunitate. Așadar, el a avut dreptul să propună un concurent pentru eliminare. El l-a nominalizat pe Alin Chirilă, pe care l-a acuzat de falsitate. „Falsitate, călcare pe cadavre!”, a spus Robert despre Alin. Fostul Războinic a ținut să adauge că Alin „nu este o victimă”.

După ce a fost pus la zid de colegi, Alin Chirilă – considerat până acum un lider în cadrul show-ului de la Pro TV – a mărturisit că nu știe ce ar putea comenta. Acuzațiile la adresa sa au continuat: „Atâta falsitate! România, deschideți-vă ochii! Aveți la alegere caracter super și Doamne Ferește!”. „Vreau să îl întreb pe Alin dacă minciuna îl reprezintă!

Survivor România 2023. Tensiuni după jocul de imunitate. Care a fost surpriza serii la Consiliul de Nominalizare (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În această seară, miercuri, 19 aprilie, vom vedea dacă va fi eliminată Carmen Grebenișan sau va pleca Alin Chirilă.

Emoții pentru Carmen Grebenișan, la Survivor România 2023

Carmen Grebenișan a fost propusă din nou spre eliminare la Survivor România 2023. Concurenta a fost nominalizată la votul colectiv, după ce a adunat cele mai multe voturi din partea colegilor din tribul Taino. Creatoarea de conținut a primit 6 voturi din 10 pentru a pleca acasă.

Jocul de recompensă s-a jucat după lăsarea soarelui de data aceasta, iar Carmen aduce punct echipei lui Alin! Din nefericire, în ediția de mâine Carmen este din nou propusă spre eliminare… Ne bazam pe voi când se dă start vot, da?”, este mesajul postat pe contul de Instagram al concurentei de la Survivor România 2023.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton