Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Trei Faimoși, în pericol de eliminare. Reacțiile lor la anunțul veștii

Survivor România 2023. Trei Faimoși, în pericol de eliminare. Reacțiile lor la anunțul veștii
9

de Andra Stana,

S-a încheiat prima luptă pentru Imunitate a săptămânii, la Survivor România, aseară, 6 martie 2023. Lupta a fost crâncenă, cu toții dorindu-și să câștige, doar o echipă a ieșit victorioasă. După nominalizările din consiliu, trei concurenți sunt în pericol de eliminare.

 [toc]

Concurenții în pericol de eliminare, la Survivor România – 6 martie 2023

Războinicii au câștigat, aseară, 6 martie 2023, primul joc de imunitate al săptămânii, de la Survivor România, de la Pro TV. Scorul final a fost de 10 la 9. Alexandra Porkolab și Dan Ursa au reușit să aducă punctul pentru echipa lor, care s-a bucurat astfel de un consiliu liniștit.

Apoi, Faimoșii s-au luptat să câștige Jocul pentru Imunitate Personală. Ștefania Stănilă și Ionuț Iftimoaie au reușit să câștige colanul de imunitate.

La consiliul de nominalizare, Faimoșii au votat-o spre eliminare pe Crina Abrudan. Kamara a fost nominalizat de unii dintre colegii săi, printre care și Carmen Grebenișan, dar nu a strâns mai multe voturi decât prezentatoarea de știri sportive. 

Ștefania Stănilă l-a nominalizat pe DOC pentru eliminare, în timp ce propunerea lui Ionuț Iftimoaie a fost Ada Dumitru. 

Survivor România 2023. Trei Faimoși, în pericol de eliminare. Reacțiile lor la anunțul veștiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Kamara, pus la zid de colegi în consiliul de nominalizare

Faimoșii au intrat din nou în conflict cu Kamara în timpul consiliului de nominalizare. Carmen Grebenișan crede că artistul își expune prea mult părerile, iar asta este prea mult pentru ceilalți colegi de echipă. 

„Nu mai avem loc de el. El nu e un om rău, dar se victimizează. Nimeni nu vrea să fie rău cu tine, dar nu mai putem”, a spus creatoarea de conținut, scrie fanatik.ro.

Declarațiile faimoșilor care au fost propuși spre eliminare

După ce și-au auzit numele printre nomilizații serii, Crina Abrudan, DOC și Ada Dumitru și-au exprimat opinia vizavi de alegerile făcute de colegii lor.

Crina Abrudan a recunoscut că se aștepta să se afle pe lista nominalizaților spre eliminare. „Iau voturile pe care le-am primit ca fiind personale. Din punct de vedere sportiv, nu simt neapărat că meritam să fiu nominalizată. Bănuiesc cine m-a nominalizat. Și aș putea să scriu numele pe listă”.

Mai contează?”, a răspuns Doc, după ce Daniel Pavel l-a întrebat dacă se aștepta să fie nominalizat. „Sunt atât de obișnuit. Pe scaunul ăsta, când ridic perna, scrie nominalizare. E adevărat, ultima lună din punct de vedere sportiv, cum spune Ștefania, nu a fost cea mai fructuoasă pentru mine. Dar, dacă ne-am uita un pic, s-ar vedea că i-am luat pe piept și pe cei mai buni din tribul Războinicilor”.

Eu nu o să mă bat cu pumnii în piept din punct de vedere sportiv. Asta e și frumusețea traseului meu în această emisiune. Am început să învăț jocul și fără să mă cred vreo mare sportivă, am simțit că am crescut. (…) Sunt veterană cu nominalizările.”, a zis Ada.

Ce se întâmplă diseară, 7 martie, la Survivor România 2023

Marți seara, concurenții Survivor România vor avea de înfruntat un nou joc de recompensă și de imunitate.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton