Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Trei membri ai tribului Taino riscă eliminarea. Noi acuzații de trădare înainte de finală

Survivor România 2023. Trei membri ai tribului Taino riscă eliminarea. Noi acuzații de trădare înainte de finală
5

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 16 mai 2023, iar membrii tribului Taino au intrat pe traseu în jocul pentru Imunitate. Acum, trei dintre concurenții de la Survivor România 2023 sunt în pericol de eliminare.

Acum când finala se poate vedea cu ochiul liber, strategiile sunt mai importante ca niciodată, iar jocurile câștigate pot fi vitale pentru asigurarea locului în competiție. Fiecare dintre membrii tribului Taino simt presiunea Individualelor, dar trebuie să țină cont de fiecare mișcare a celorlalți. Diseară, de la 21:30, Survivor continuă, iar cineva urmează să fie eliminat.

[toc]

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România – 16 mai 2023

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 16 mai 2023, pe Pro TV, iar cei 6 concurenți au luptat pe traseu pentru a-și câștiga imunitatea personală. A fost prima ediție după plecarea Andreei Moromete.

Aseară, cei șase concurenți au revenit pe traseu pentru Jocul de Imunitate. Duelul s-a dat între: Alexandra Ciomag și Carmen Grebenișan, Alexandra Porkolab și Ștefania Stănilă și între Dan Ursa și Andrei Krișan, scrie fanatik.ro. În final, după o luptă aprigă, Dan Ursa l-a învins pe Andrei Krișan. Astfel, a avut dreptul să aleagă un participant pentru eliminare.

Dan-Ursa-castigator-ImunitateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ce a făcut Alexandra Porkolab cu simbolul imunității

Înainte de a afla rezultatul voturilor, în ediția Survivor România de marți, 16 mai 2023, Daniel Pavel a întrebat-o pe Alexandra Porkolab cum va folosi simbolul imunității ascunse. 

Alexandra Porkolab a dezvăluit ce va face cu simbolul imunității primit de la Andreea Moromete. Concurenta a recunoscut că vrea să-l păstreze pentru ea, ceea ce înseamnă că nu poate fi nominalizată de către colegi pentru a pleca acasă, în România.

Îmi este greu să iau o decizie. De-a lungul vieții am fost acel om care făcea cam totul pentru cei din jur, ca ei să fie bine. Ultima lecție pe care eu am învățat-o, chiar înainte să vin la acest concurs, a fost că… dacă vreau ca cei din jur, în special fetița mea să fie bine, trebuie întâi să fiu eu bine. Decid să-l folosesc pentru mine acest simbol al imunității. Și să mă protejez eu de voturile din această seară”, a declarat Alexandra Porkolab în consiliu.

Concurenții în pericol de eliminare la Survivor România – 16 mai 2023

După ce Daniel Pavel a citit toate biletele din urnă, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag s-au ales cu un număr egal de voturi. Conform regulilor jocului, purtătorul colanului de imunitate a propus încă o persoană. Astfel, Dan Ursa a nominalizat-o pe Ștefania Stănilă

Fostele colege ale lui Andrei Krișan l-au acuzat de trădare. Alexandra Ciomag este de părere că Andrei nu a respectat promisiunea făcută de cei care au fost în echipa Războinicilor și că acum este de partea lui Carmen și a Ștefaniei, considerându-l un om fals și trădător pe fostul ei coechipier. 

„În această seară îl voi vota pe Krișan, deoarece a încălcat promisiunea pe care ne-am făcut-o noi, foștii Războinici. Totodată pot spune că a fost și fals pentru că tot timpul s-a ascuns în spatele unor oameni. Și nu a vrut să își spună punctul de vedere.

Din punct de vedere sportiv, să nu mai zic că pe când eram Războinici spunea că el e omul de sacrificiu. Iar acum când se bate cu fetele spune: Uau cât de tare e. Fii bărbat când joci cu bărbații, nu acum. Nu mi se pare normal”, a spus Alexandra Ciomag, în consiliul de eliminare.

Totodată, Alexandra Porkolab l-a nominalizat pe Andrei Krișan. Motivul? Fostul său coleg de echipă nu a avut o atitudine demnă de această competiție. „Îl voi nominaliza pe Andrei Krișan din punct de vedere social. Din punctul meu de vedere, modul în care el a mers în acest concurs nu este unul demn de Survivor”.

„Dacă ai avea amuleta te-ai salva pe tine sau pe altcineva. Votul meu este pentru Alexandra Ciomag”, a răspuns și Andrei Krișan, propunerea sa spre eliminare fiind Alexandra Ciomag.

Ce se întâmplă la Survivor România în ediția de miercuri, 17 mai 2023

Diseară, cei șase competitori vor discuta deciziile luate ieri, iar Ștefania va admite că nu venea venind decizia lui Dan: ”Nu mă așteptam să fiu nominalizată de colan”, însă Ursa va cauta noi scuze: ”Eu am încercat să zic tot. Îmi doresc ca cel care va pleca să fie împăcat”. Ce reacții vor mai avea, descoperim curând.

Jocul de Comunicare îi așteaptă pe membrii tribului Taino în doar câteva ore. O nouă miză importantă, de această dată, apel video cu familia, urmează să fie pusă la bătaie. Cine se va impune și va avea parte de o doză mare de energie de acasă înaintea ultimelor zile în show, vom afla!

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV, o nouă ediție din finalul sezonului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton