Homepage  / Televiziune

Survivor România, 22 martie 2023. Daniel Pavel anunță un final de seară incredibil. „Urmează un moment epocal”

Survivor România, 22 martie 2023. Daniel Pavel anunță un final de seară incredibil. „Urmează un moment epocal”

de Andra Stana,

Ieri seară, trei noi concurenți au fost propuși spre eliminare. În total, 7 concurenți au emoții astăzi și așteaptă cu sufletul la gură decizia publicului. În Consiliu, Daniel Pavel va atrage atenția asupra unui final de seară incredibil.

Daniel Pavel atrage atenția asupra unui final ieșit din comun- 22 martie 2023

Cei de acasă s-au văzut nevoiți să aleagă între șapte concurenți: 4 de la Faimoși (Kamara, Ada, Ionuț, Zmărăndescu), respectiv 3 de la Războinici (Lucianna, Robert și Andrei Krișan). Pe cine au votat și pe cine au decis să trimită pe drum spre România, vom afla curând. 

Alin s-a întors în tribul lui, după ce Dan Ursa l-a recuperat, însă se pare că prezența lui la Faimoși i-a ajutat pe aceștia.

„Începem să înțelegem din tabăra lor”, va spune diseară Iftimoaie. Oare să fie așa? I-au descifrat roșii pe albaștrii? Descoperim la jocul de Comunicare de astăzi, de la 20:30, când tribul roșu ar putea completa o săptămână aproape perfectă pentru ei. 

În Consiliul care va fi organizat miercurea aceasta, 22 martie, Daniel Pavel va atrage atenția asupra unui final de seară incredibil. După ce un concurent va pleca acasă… ”urmează un moment epocal”. Ce se întâmplă? Ce îi mai așteaptă pe cei rămași în joc? 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o ediție incredibilă cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România 2023.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton