Homepage  / Televiziune

Survivor România, 24 ianuarie 2023. Cine sunt concurenții propuși spre eliminare. Cum și-a speriat Vica Blochina colegii

Survivor România, 24 ianuarie 2023. Cine sunt concurenții propuși spre eliminare. Cum și-a speriat Vica Blochina colegii
6

de Andra Stana,

Survivor România 2023 a continuat marți seară, 24 ianuarie, cu o nouă ediție plină de neprevăzut. Cei trei concurenți propuși spre eliminare fac parte din echipa Războinicilor. Iată despre cine este vorba.

„Survivor România“. Cine sunt concurenții nominalizați pentru eliminare – 24 ianuarie 2023

Faimoșii au câștigat în ediția de marți seară, 24 ianuarie, proba de imunitate, scorul fiind de 10-6. Pentru Războinici, a urmat proba pentru colanele de imunitate. Răzvan Danciu a cedat primul. Dan Ursa a fost următorul, iar mai apoi Andrei Neagu. Robert a pierdut și el, iar în final, colanul de imunitate a mers către Alin Chirilă

Au urmat apoi fetele, iar prima care a cedat a fost Andreea Moromete. Au urmat apoi Lucianna și Codruța Began. În final, colanul de imunitate personală a mers către Alexandra Porkolab.  

În consiliu, Dan Ursa a fost primul care a nominalizat un coleg spre eliminare. Este vorba despre Andrei Neagu. Mai departe, Andrei Neagu a fost nominalizat și de Alexandra Ciomag. Au urmat apoi Robert și Andrei Krișan, care nu și-au arătat votul.

Lucianna și Andrei Neagu au fost următorii, cel din urmă nominalizând-o pe Codruța Began spre eliminare. Andreea Moromete l-a nominalizat pe Andrei Neagu, din punct de vedere sportiv. 

Codruța Began a făcut și ea o nominalizare, votul fiind unul secret, în timp ce Răzvan Danciu l-a nominalizat tot pe Andrei Neagu

Nominalizările au ajuns la Daniel Pavel, care le-a prezentat în fața tuturor. 

”Prima dintre acestea este pentru Andrei Neagu. Al doilea vot este pentru Neagu Andrei. Votul al treilea, pentru Neagu. Următorul vot este pentru Codruța. 

Mai departe, Neagu, patru voturi. (…). Andrei Neagu, este nominalizarea colectivă a tribului Războinicilor în această seară”, a spus prezentatorul Survivor România.

Apoi, Alin Chirilă și pe Alexandra Porkolab au fost rugați să își spună opinia.

”Voi merge pe criteriul sportiv și sper să nu o ia personal. Alegerea mea va fi către Răzvan Danciu”, a spus Alin Chirilă.

Faimosii-victorie-Joc-de-Mima-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

La rândul ei, Alexandra Porkolab a continuat.

”A fost pentru prima dată când am încercat să-i analizez mult mai în amănunt pe Faimoși, drept urmare pot spune că ei m-au ajutat să iau decizia de astăzi. Am analizat strategia lor de joc și alegerile în competițiile cu noi.

Criteriul după care voi face această nominalizare este cel sportiv. Îmi pare rău că trebuie să ajung să fac această nominalizare pentru că o voi face către un om pe care îl respect foarte mult. 

Nominalizarea mea va fi Codruța”, a declarat Alexandra Porkolab. 

Panică în echipa Faimoșilor. Ce a pățit Vica Blochina

Vica Blochina a cedat la Survivor România 2023, imediat ce echipa sa a câștigat lupta pentru imunitate, scrie fanatik.ro. Aceasta a ajuns pe mâna medicilor, iar colegii ei și-au arătat surprinderea.

”Vica a acuzat o stare de epuizare. Este în cortul medicului”, a anunțat Daniel Pavel, în legătură cu starea de sănătate a Faimoasei.

Vica l-a acuzat pe Jorge că „bagă strâmbe”

Vica Blochina a explicat recent că ea nu vrea să se certe cu Jorge, cu atât mai mult în fața tuturor. Cu toate acestea, spune despre Jorge că „bagă strâmbe” și și-a dat seama „cine este bârfitorul și cine este îmbârligătorul”.

Jorge a vrut să îi explice Vicăi că el nu a bârfit pe nimeni. Mai mult, dacă ar fi avut ceva de zis, nu s-ar fi ascuns. La rândul ei, Vica a declarat că „Ionuț nu are de ce să bârfească gratuit aici, este om în toată firea. Dar dacă ar face asta este un om foarte slab”.

Mai mult, ea nu crede ceea ce îi spune Jorge, cum că Ionuț ar fi bârfit. Vica a părăsit apoi discuția cu Jorge spunând că „se vor schimba lucrurile când vor fi voturile”.  Survivor România, „nu este doar despre probe. Survivor este și despre cum ești cu jucătorii din echipă” a mai spus Vica.

Sursa foto: Instagram, Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton