Homepage  / Știri / Televiziune

Survivor România, 8 mai 2022. Tigrii au câștigat ocazia de a se bucura de o aventură unică. „Am zburat înaintea Vulturilor”

Survivor România, 8 mai 2022. Tigrii au câștigat ocazia de a se bucura de o aventură unică. „Am zburat înaintea Vulturilor”
6

de Andra Stana,

Săptămâna trecută, Vulturii au reușit trei victorii consecutive și le-au arătat adversarilor că nu mai e loc de nicio greșeală! Motivați, dornici să rupă seria de eșecuri, Tigrii au încercat să uite că din cauza ploii nu au dormit și nu s-au hrănit și au intrat pe traseu cu victoria în gând și-n suflet. Aseară, echipele au oferit o nouă seară de spectacol.

Tigrii au reușit o victorie care i-a ridicat până la cer, iar Vulturii au câștigat un super mini game

Ocazia de a se bucura de o aventură unică, cea de a zbura cu paramotoroul și de a avea parte de un picnic încărcat cu multă mâncare, i-a făcut pe cei 10 concurenți rămași în joc să lupte cu îndârjire. De această dată, fără mari emoții, Tigrii au câștigat!

”Am zburat înaintea Vulturilor! Așa a fost să fie, să câștigăm cea mai tare recompensă”, a declarat TJ fericit. De cealaltă parte, Alex Delea a admis că nu a fost deloc o zi bună: ”m-am simțit legat și de mâini și de picioare. Mi-am dorit atât de mult să câștig, că nu mi-a ieșit nimic”.

Seara s-a încheiat cu un nou mini game! Lăsând deoparte tensiunile de pe traseu, echipele și-au găsit starea de bine și au jucat Tabu. Surpriza a fost că scorul a ajuns la 4-4… deci la o ștafetă a cuvintelor și a râsetelor. Vulturii au reușit să câștige până la urmă, având șansa de a se bucura de o masă de seară mult așteptată.

Au mâncat, s-au bucurat, dar acum trebuie să meargă mai departe! În această seară, cele două echipe trebuie să dea totul pentru a câștiga Jocul care face diferența: cel pentru Imunitate. O echipă va pierde un concurent, în timp ce alta își va asigura un Consiliu în liniște. Au mai rămas doar câteva ore până la Survivor.

Tigri – Recompensă (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Survivor: Extrashow revine pe VOYO, la finalul emisiunii de pe TV! Zanni o va avea și astăzi alături pe Alexandra Duli pentru a continua discuțiile început ieri.

Nu ratați, de la 20.30, Survivor România! Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Sursa foto: Pro TV

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton