Homepage  / Știri / Televiziune

„Survivor România”. Albert, accidentare gravă în timpul competiției. Ce se întâmplă cu Războinicul

„Survivor România”. Albert, accidentare gravă în timpul competiției. Ce se întâmplă cu Războinicul
8

de Redactia Tvmania

Săptămâna a început cu probleme pentru echipa Războinicilor. O nouă accidentare a avut loc pe traseu  în timpul jocurului pentru imunitate. 

Parcursul către finala „Survivor România” este pus în pericol pentru Albert Oprea, care a avut parte de cea mai gravă accidentare de până acum în competiția difuzată de Kanal D. 

În ediția de vineri, 4 iunie, va începe lupta pentru imunitate, însă Albert Oprea va întâmpina obstacole dificile pe traseu, după ce va reuși să se accidenteze destul de grav. Războinicul este extrem de afectat de cele întâmplate, semn că îi e teamă ca va pierde șansa de a ajunge în finala „Survivor România”. 

Albert Oprea, Războinicul favorit, accidentare gravă la picior

Albert Oprea este concurentul favorit din echipa Războinicilor, acesta ieșind de câteva luni primul în topul preferințelor telespectatorilor. Deși este susținut de acasă, oboseala și presiunea competiției și-a pus amprenta având în vedere accidentarea suferită. Medicul a intervenit urgent, iar cel care îi va fi alături lui Albert va fi coechipierul său, Marius Crăciun:

„Am călcat strâmb rău de tot…”, a strigat Albert Oprea vizibil speriat și dezămagit de ceea ce i se întâmplă tocmai în această etapă a competiției. 

„Survivor România”. Albert, accidentare gravă în timpul competițieiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Necazurile nu se opresc aici pentru Războinic. Tensiunile între el și o parte dintre concurenții din echipa Faimoșilor ating cote neașteptate, iar relația dintre Zanni și Sebastian va avea cel mai mult de suferit. Se pare că unificarea echipelor de la „Survivor România” va aduce probleme pentru unii dintre ei:

„Starea lui Sebi s-a schimbat de la unificare. Ma asteptam la asta pentru ca Zanni asa cum a spus-o si el, s-a apropiat putin mai mult de Adelina. In momentul de fata, ceea ce transmite Adelina, il gadila la timpane pe Zanni. Au inceput sa iasa firele, cateun fir, cateun fir…”, spune Ștefan Ciuculescu

Zanni si Adelina Damian, la cuțite în Consiliul de Nominalizare

Mai mult, Consiliul de Nominalizare aduce în prim plan un scandal monstru între Faimoși și Razboinici, iar cei vizati sunt tocmai Zanni si Adelina. Se pare ca Zanni s-a intors impotriva Adelinei, culmea: „Pentru ca esti de cateva zile aici,nu ai cum sa pornesti un show. E „game over” cu tine…””

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton