Homepage  / Știri / Televiziune

„Survivor România”. De la prietenie la rivalitate. Zanni și Sebastian Chitoșcă la cuțite înainte de marea finală

„Survivor România”. De la prietenie la rivalitate. Zanni și Sebastian Chitoșcă la cuțite înainte de marea finală

de Redactia Tvmania

S-au susținut de la începutul competiției „Survivor România”, însă drumul spre marea finală este fără scrupule. Se pare că prietenia dintre Zanni și Sebastian Chitoșcă este pe cale de a deveni o poveste.

Competiția „Survivor România” se apropie de final, iar lupta pentru marele premiu se întețește. În momentul de față echipa Faimoșilor mai are doar trei membri, însă se pare că aceștia luptă deja pe cont propriu. Alianțele nu mai sunt prezente în echipa celebrităților de la „Survivor România”. Elena Marin a rămas pe cont propriu și luptă împotriva oamenilor cu care nu s-a înețeles niciodată: Zanni și Sebastian Chitoșcă. Dacă aceștia din urmă cândva se suțineau în competiție, iată că tensiunea i-a cuprins și pe ei. 

Zanni și Sebastian Chitoșcă au început să își arunce acuzații, care în primă fază par adolescentine, scrie kanald.ro.  Unul dintre motivele pentru care s-a ajuns în acest punct ar fi presiunea psihică și traiul dificil pe care îl duc concurenții în jungla din Republica Dominicană, susținea în urmă cu câteva zile Raluca Dumitru, eliminată recent de la „Survivor România”. 

Iată că nici Zanni și nici Sebastian Chitoșcă nu se mai pot concentra la adevăratul lor scop și, de la cel mai mărunt detaliu, discuțiile escaladează transformându-se în adevărate scandaluri. Sebastian își acuză fostul aliat că este „cel mai plângăcios” concurent:

 

 

Sebi: „Fratele meu, Zanni, sincer, la cald este cel mai plângăcios..”

Zanni (îngânandu-l pe Sebi): „Zannidache, vorbești de scuze ești șeful pe scuze. Ești cel mai plângăcios. Nu știu cum să zic, dar tu ești șeful la scuze…N-ai zis tu că sunt cel mai plângăcios, că eu caut scuze mereu.”

Sebi: „Bai, nu te victimiza așa, vere…”

Văzând aceste discuții, Elena Marin va încerca să discute cu colegii săi pentru a lupta împreună în Jocul de imunitate din această săptămână. Chiar dacă miza este mare, pe traseu tensiunile dintre cei doi foși aliați nu dispar. Profitând de slăbiciunea care s-a întețit în echipa Faimoșilor, Războinicii vor încerca să câștige jocul.  

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton