Homepage  / Știri / Televiziune

„Survivor România”. Scandal între Albert și Ștefan! Noi alianțe se fac în cadrul competiției

„Survivor România”. Scandal între Albert și Ștefan! Noi alianțe se fac în cadrul competiției

de Redactia Tvmania

Competiția atinge cote maxime în ediția din această seară de la „Survivor România”. Lupta pentru un loc în marea finală a emisiunii difuzată de Kanal D nu va mai ține cont de nimic. 

Orice mișcare a concurenților de la „Survivor România” a încept să fie o strategie bine gândită de fiecare în parte. Certurile și alianțele încep să fie din ce în ce mai  prezente între cei care au mai rămas în joc. 

În filmulețul postat pe Youtube de cei de la Kanal D, putem observa că în ediția de joi, 10 iunie, tensiunile dintre Albert și Ștefan se vor amplifica, plecarea Adelinei Damian este savurată din plin de Andrei Dascălu și o nouă alianță între Maria Chițu și Elena Marin se întrevede la orizont. 

Andrei Dascălu: Bine că s-a întâmplat așa, așa au rămas cei mai buni momentan în echipă.

Maria Chițu: Mi s-a făcut super dor de ea, mă gândesc la ea încontinuu.

Albert Oprea, surprins că nu a mai fost favoritul publicului la „Survivor România” 

Concurenții „Survivor România” au stat în ultima perioadă cu ochii pe Albert Oprea, care se pare că nu a reacționat prea bine săptămâna trecută când a aflat că nu mai este favoritul celor de acasă. În ediția de joi, 10 iunie, Ștefan Ciuculescu va fi cel care va analiza reacția războinicului la aflarea clasamentului:

Ștefan Ciuculescu: Surpriza mare a venit din partea favoritului. Albert s-a albit la față.

Sebastian Chitoșca: Nominalizarea l-a bagat in pamant. 

Albert Oprea: A iesit favoritul publicului probabil pentru ca lumea a apreciat la el faptul ca si-a spus mai mult punctul de vedere.

Elena Marin se aliază cu Maria Chițu

La pol opus, femeile rămase în competiția „Survivor România” vor încerca să se alieze pentru a avea șanse mai mari în drumul spre finala competiției. Zanni a observat apropierea dintre Elena Marin și Maria Chițu, puctând că a sa colegă, Elena, s-a dus „să cârcotească” cu Maria, concurentă în echipa Războinicilor:

Zanni: Cu Elena n-am stat la discutii ca s-a dus sa carcoteasca cu Maria prin boscheti. Dar ma astept oricand la o noua drama, o noua poveste, la care noi trebuie sa zicem: Da, ce s-a intâmplat?

Un nou conflict! Ștefan Ciuculescu și Albert Oprea, la cuțite 

Prima ediție din această săptămână de la „Survivor România” va debuta cu un nou joc de recompensă. Întocmai proba din această seară va fi un nou motiv de ceartă dingtre Ștefan și Albert. 

Albert Oprea: Ștefane…

Ștefan Ciuculescu: Hai, bă, gata, lasa-ma… E un milog aici, care mă enervează….face ca papagalul pe aici.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton