Homepage  / Vedete străine

Susan Sarandon, Bette Midler și Megan Mullally joacă în comedia „The Fabulous Four”

Susan Sarandon, Bette Midler și Megan Mullally joacă în comedia „The Fabulous Four”

de Andreea Hentea,

Susan Sarandon, Bette Midler și Megan Mullally se întâlnesc pe platourile viitoarei comedii „The Fabulous Four”, regizată de cineasta australiană Jocelyn Moorhouse, scrie deadline.com. 

Susan Sarandon (laureată cu Oscar pentru „Thelma și Louise” / „Thelma & Louise”), Bette Midler (nominalizată la Oscar pentru „Clubul nevestelor părăsite” / „The First Wives Club”) și Megan Mullally (recompensată cu Emmy pentru „Will și Grace” / „Will & Grace”) joacă în comedia „The Fabulous Four”, a regizoarei și scenaristei australiene Jocelyn Moorhouse (autoarea excelentului „Croitoreasa” / „The Dressmaker”, cu Kate Winslet). 

Filmul promite să fie tonic și lipsit de inhibiții, urmărind povestea a două prietene de-o viață (jucate de Susan Sarandon și Megan Mullally) care călătoresc în Key West, din Florida, pentru a fi domnișoare de onoare la nunta-surpriză a prietenei lor din facultate, Marilyn (Bette Midler). Ajunse acolo, ele intră rapid în atmosfera în care vechile pasiuni din adolescență se reaprind și trecutul reînvie, în timp ce în aer plutesc scântei, cocktailuri și dragoste. 

Umorul, ingredientul cheie

Pre-producția urmează să înceapă în iulie, iar filmările propriu-zise vor demara în septembrie, la Atlanta, Georgia și în Key West, Florida. Filmul regizat de Jocelyn Moorhouse va fi fi produs de Richard Barton Lewis („August Rush”), iar scenariul original va fi scris de Jocelyn Moorhouse împreună cu Jenna Milly și Ann Marie Allison.

Proiectul face parte din pachetul de filme prezentate de studiourile Sierra/Affinity la Târgul de Film de la Cannes din această săptămână și este cotat ca unul deosebit de atractiv pentru publicul matur, care dorește acest gen de povești relaxante și pline de umor, cu o distribuție de marcă. 


Kristen Figeroid, director general și vicepreședinte executiv al studiourilor producătoare, Sierra/Affinity, a declarat: „Suntem încântați să aducem pe piață un asemenea proiect, care ne aduce aminte cât de deconectante pot fi asemenea povești. Este exact genul de film de care toți avem nevoie acum” .

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton