Homepage  / Filme Online / Netflix

„Sweet Tooth”, sezonul 2. Tot ce merită să știți despre noile episoade din serialul de la Netflix

„Sweet Tooth”, sezonul 2. Tot ce merită să știți despre noile episoade din serialul de la Netflix

de Andra Stana,

Filmările pentru sezonul 2 din „Sweet Tooth” se apropie de final. Serialul bazat pe benzile desenate DC s-a dovedit a fi un succes pe Netflix în 2021 și a primit rapid undă verde pentru sezonul 2. Iată ce se știe până acum despre noile episoade din „Sweet Tooth”, inclusiv ce personaje noi vor apărea, la ce ne putem aștepta și când va fi anunțată premiera.

[toc]

Ce știm despre sezonul 2 din „Sweet Tooth”, de la Netflix

Bazat pe cartea de benzi desenate a lui Jeff Lemire, „Sweet Tooth”/„Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe” a fost lansat pe Netflix pe 4 iunie 2021.

Serialul este plasat într-un viitor post-apocaliptic în care o pandemie virală distruge cea mai mare parte a populației lumii. De asemenea, se nasc copii hibrizi.

Printre hibrizii crescuți în libertate, se află și Zăhărel (Christian Convery), un băiat cu cornițe, care pornește, alături de Jepperd (Nonso Anozie), un fost fotbalist care nu mai are nimic de pierdut, în căutarea mamei sale.

Povestea se concentrează asupra lui Gus, un băiețel pe jumătate om, pe jumătate căprioară, care trăiește într-o locație izolată cu tatăl său, scrie whats-on-netflix.com.

După ce am punctat informațiile de bază, haideți să vedem ce știm până acum despre sezonul 2 al serialului de la Netflix.

Gigantul de streaming Netflix a anunțat sezonul al doilea în august 2021. Vestea a venit pe Facebook:

Netflix a confirmat, cu o bucată delicioasă (se pare) de ciocolată, că povestea din „Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe” va continua. Așa că vom avea șansa să vedem ce se va întâmpla mai departe cu personajele implicate în cea mai frumoasă și mai plină de speranță apocalipsă inventată până acum.

Revenind în prezent, merită menționat că „Sweet Tooth” va fi prezentat în cadrul Săptămânii Geeked de la Netflix 2022, luna viitoare. Până atunci, filmările se vor fi încheiat, astfel că s-ar putea să primim un mesaj din partea actorilor care să confirme că producția s-a încheiat. Și, sperăm, data oficială de lansare a producției.

Câte episoade noi va avea „Sweet Tooth”, sezonul 2

Prima veste majoră de la anunțul că „Sweet Tooth” a fost reînnoit a fost că sezonul 2 va fi format din opt episoade, fiecare de o oră. Premiera sezonului 2 va fi pe 27 aprilie 2023.

Într-o declarație, Jim Mickle (showrunnerul serialului „Sweet Tooth”) a spus despre reînnoire:

„A fost în egală măsură emoționant și înduioșător să vedem cum oamenii din întreaga lume s-au îndrăgostit de băiatul nostru căprioară. Nu am putea fi mai entuziasmați să continuăm colaborarea cu Netflix și să îi urmărim în continuare pe Gus și pe prietenii săi în călătoria lor extraordinară.”

Oanh Ly se va alătura sezonului 2 în calitate de producător co-executiv.

La ce să ne așteptăm de la noile episoade din „Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe”

Serialul urmează destul de îndeaproape benzile desenate. Dacă ați urmărit primul sezon, știți în sfârșit unde se află mama lui Gus (Alaska). În sezonul 2, am putea vedea călătoria lor spre nord. Se crede că ea se află acolo în căutarea leacului.

La sfârșitul sezonului 1, Gus a fost capturat de Ultimii Oameni. Acum există un plan pentru a-l salva. Vestea bună este că Big Man, deși rănit, pare să fi supraviețuit rănilor.

Iată și alte recapitulări remarcabile din ultimul episod:

  • Pigtail este sora pierdută a lui Bear.
  • Fiul lui Jepperd este probabil oaia neagră văzută pentru scurt timp în grupul de hibrizi încarcerați cu Gus.
  • Birdie este în viață în Alaska și Bear a contactat-o la telefon, prin satelit.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton