Homepage  / Știri

Sylvester Stallone: “Timpul meu este unul de împrumut”

Sylvester Stallone: “Timpul meu este unul de împrumut”

de Redactia Tvmania

Actorul în vârstă de 63 de ani, cunoscut mai ales pentru rolurile din “Rocky” şi “Rambo”, a declarat că filmul “The Expendables”ar putea fi ultimul pentru că simte că timpul carierei lui este unul de împrumut, relatează thesun.co.uk.

“Lucrez pe timp împrumutat. La vârsta mea aud ceasul cum ticăie şi este la fel de zgomotos ca şi gongul Big Ben-ului,” a mărturisit Stallone.

Cu toate acestea, actorul nu îşi doreşte să părăsească lumea filmului de tot şi şi-ar dori să îşi exploateze talentul în spatele camerei.

În discursul susţinut la Los Angeles Film Festival, unde a primit un premiu special pentru cariera sa de success, Sylvester Stallone a spus că: “Ultima mea ambiţie este să calc pe urmele lui Clint Eastwood şi să trec la a regiza filme fără să fie nevoie să apar în ele,” scrie thesun.

În pelicula “The Expendables” Stallone joacă rolul unui lider al unei grupări de mercenari angajaţi într-o misiune periculoasă. Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis şi Mickey Rourke au şi ei apariţii cameo în acest film, care va fi lansat în luna august.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton