Homepage  / Vedete străine

Sylvester Stallone a revenit la o pasiune mai veche. „Este similar cu a scrie un scenariu scurt”

Sylvester Stallone a revenit la o pasiune mai veche. „Este similar cu a scrie un scenariu scurt”

de Cătălina Matei,

Celebru pentru filmele sale de acțiune, Sylvester Stallone a decis că este momentul să lase deoparte cascadoriile și să revină la o pasiune mai veche. Actorul în vârstă de 76 de ani a scris pe contul său de Instagram că este pregătit să se întoarcă la un obicei pe care l-a „abandonat” în ultima vreme. Despre ce este vorba mai precis?

Sylvester Stallone este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, iar dincolo de filmele sale de acțiune starul din „Rocky” ascunde și alte talente, mai puțin cunoscute. Unul dintre ele este cel de a picta.

Astfel, în cea mai recentă postare de pe rețelele de socializare, Stallone le-a arătat urmăritorilor săi câteva din lucrările sale și a declarat că este pregătit să se întoarcă la pictură după o pauză lungă.

Cel mai minunat lucru la pictură? Este similar cu a scrie un scenariu scurt, dar în loc de cuvinte, folosești linii și culori pentru a-ți spune povestea”, a scris Sylvester  Stallone pe contul său de Instagram, acolo unde a postat mai multe tablouri realizate de el. „A sosit timpul să încep din nou să pictez”, a adăugat actorul.

Puțini știu că actorul și-a expus lucrările în mai multe expoziții găzduite inclusiv în Europa, una dintre cele fiind cea în care și-a prezentat picturile, realizate în perioada 1975-2015, pe Coasta de Azur, în cadrul Galeriei Contemporane a Muzeului de Artă Modernă și Contemporană din Nisa.

Pictura este forma cea mai autentică, cea mai onestă, dintre toate artele, pentru că este simplă și pentru că nu iartă”, a spus starul american la acea vreme, potrivit People.

Fascinat de Leonardo da Vinci, starul american a dezvăluit în trecut că ar fi preferat de multe ori să picteze în loc să joace în filme.De asemenea, printre operele pe care Stallone le-a expus pe contul său de Instagram se află și tabloul pictat de acesta în 1974. „Înainte să scriu scenariul pentru Rocky, voiam să am o imagine a lui în minte, așa că acesta este modul în care l-am imaginat la acea vreme… Ochii spun o poveste”, a scris Stallone la acel moment.

„Tulsa King”, primul serial în care joacă Sylvester Stallone

Între timp, serialul „Tulsa King” este disponibil și în România, odată cu lansarea platformei de streaming SkyShowtime. Producția marchează o premieră în îndelungata și titrata carieră a lui Sylvester Stallone, fiind primul său serial de televiziune.

În serialul „Tulsa King”, o dramă cu accente comice, Sylverster Stallone îl interpretează pe Dwight Manfredi, zic Generalul, un mafiot de vârsta a treia trimis la țară să facă bani. Și, pentru că vorbim de Stallone, care și-a scris scenariile toată viața, acesta și-a ajustat rolul după cum și-a dorit, implicându-se în „Tulsa King” și în calitate de producător.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton