Homepage  / Cinema

Sylvester Stallone a vorbit recent despre un posibil „The Expendables 4”

Sylvester Stallone a vorbit recent despre un posibil „The Expendables 4”

de Redactia Tvmania

Sylvester Stallone a vorbit recent despre un al patrulea film din celebra franciză  „Expendables”, începută în 2010 cu „Eroi de sacrificiu” / „The Expendables”, scrie deadline.com. 

Filmul din 2010 a venit cu ideea (foarte apreciată de fani) de-a completa o poveste plină de acțiune și adrenalină cu prezența unora dintre cei mai îndrăgiți actori ai genului. Așa s-a născut „Eroi de sacrificiu” / „The Expendables” (2010), regizat de Sylvester Stallone, în care tot el jucat rolul lui Barney Ross, liderul unei echipe de șoc interpretate de Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Bruce Willis, Mickey Rourke și Arnold Schwarzenegger. 

Vedeta tocmai și-a intrigat fanii postând pe Instagram imaginea unui inel cu un craniu auriu cu două pietre purpurii în loc de ochi, care se presupune că va face parte din noua recuzită a eroului său, fiind talismanul său norocos. Sylvester Stallone a postat sub fotografie declarația „Tocmai am proiectat noul inel pentru «The Expendables 4»”. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Fanii celor trei filme din franciză – filmul din 2010 fiind urmat de încă două: „Eroi de sacrificiu 2” / „The Expendables 2” (2012) și „The Expendables 3: Eroi de sacrificiu” (2014) – se vor bucura cu siguranță de un „The Expendables 4”. Încasările de 274,5  milioane de dolari ale primului film, completate de cele 530 de milioane aduse de celelalte două, au arătat clar că fanii apreciază combinația de forță, carismă și autoironie a unei distribuții de vedete musculoase, cărora nu le lipsește deloc umorul. 

Deși cel de-al patrulea film nu are încă un scenariu sau un regizor stabilit oficial, e de presupus că Stallone și-ar putea relua atât rolul din film, cât și calitatea de regizor și de scenarist. Cu nume precum cele stabilite până acum – Sylvester Stallone, care lucrează la serialul Rocky, Randy Couture și Jason Statham – și zvonuri despre posibila cooptare viitoare a unor Dave Bautista, Robert Downey Jr. sau Liam Neeson, proiectul e ca și intrat pe șine, detalii precum data premierei urmând să fie comunicate ulterior. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton