Homepage  / Știri

Sylvester Stallone caută noi „Eroi de sacrificiu”

Sylvester Stallone caută noi „Eroi de sacrificiu”

de Redactia Tvmania

Deşi din distribuţia filmului „Eroi de sacrificiu”, lansat în România la jumătatea lunii august, au făcut parte Jason Statham (37 de ani), Jet Li (47 de ani), Arnold Schwarzenegger (63 de ani) şi Mickey Rourke (57 de ani), regizorul Sylvester Stallone (64 de ani) caută şi alţi actori de acţiune pentru continuarea francizei, anunţă thesun.co.uk.

Starul a purtat negocieri cu Mr. T (58 de ani), Hulk Hogan (57 de ani), Vin Diesel (43 de ani), Dwayne „The Rock” Johnson (38 de ani) şi Jean-Claude Van Damme (49 de ani).

O sursă a spus: „Stallone vrea să demareze proiectul „Eroi de sacrificiu 2” cât mai repede. Se lucrează la scenariu şi mai toate starurile din prima parte au fost de acord să se întoarcă. Însă vrea să aducă şi alţi actori de acţiune”

„Am deja câteva idei. Oamenii cred că este uşor să faci o continuare, dar se înşală, pentru că ai nevoie de elementul surpriză. Voi încerca să fac ceva radical”, a explicat Sylvester Stallone, care l-a interpretat pe Barney Ross în „Eroi de sacrificiu”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton