Homepage  / Articole

Sylvester Stallone este din nou tras ca prin inel

Sylvester Stallone este din nou tras ca prin inel

de Redactia Tvmania

Ultimul film din seria „Rocky” a însemnat pentru Stallone – pe lângă faimă – şi foarte multe kilograme în plus. Însă, pe 19 iulie, actorul şi-a făcut o intrare spectaculoasă în studioul emisiunii lui David Letterman, alături de soţia sa, Jennifer Flavin şi cele trei fete Sophia, Sistine şi Scarlet, relatează cei de la „DailyMail”.

Cu o cravată violet asortată unui costum negru elegant, Sylvester Stallone a dovedit că dieta şi regimul strict l-au adus la o statură de invidiat, după perioada dificilă prin care a trecut când i s-a spus că va trebui să câştige kilograme pentru ultimul „Rocky”.

„Eram atât de gras, încât abia puteam să urc scările. Aşa că am făcut tot ce am putut ca să revin la o constituţie decentă. Am locuit în sala de gimastică. Am luat proteine. Am făcut saună. Am transpirat.” a declarat Stallone.

.

„Am stafii în gât”

Scopul şi durata vizitei lui Sylvester în emisiunea lui Letterman erau legate de promovarea noului său film “The Expendables”, în care apare alături de nume mari ale filmelor de acţiune, cum ar fi Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, sau Mickey Rourke.

Aşezat comod la masa de discuţii, Stallone şi-a adus aminte de câteva dintre accidentele suferite pe platoul de filmare, dintre care cel mai bine întipărit în memorie rămâne cel suferit în timpul unei lupte cu Steve Austin (“Stone Cold”), din cauza căruia acum are implantată o plăcuţă metalică în zona gâtului, alături de porţiuni de os prelevate de la donatori decedaţi.

“Mi-au pus şi oase de cadavru, ceea ce înseamnă că acum am stafii în gât,” a glumit actorul în vârstă de 64 de ani.

Cu toate acestea, Sly nu vede aceste accidentări ca pe un lucru rău sau ca pe un ghinion pentru că, spune el, toate filmele în care s-a accidentat au fost un succes, scriu cei de la dailymail.co.uk.

„“Rocky II” a însemnat 60 de copci, “Rocky III” – o contuzie, ultimul “Rambo” a însemnat o arteră strivită. Cele (filmele) din care am ieşit fără nici o zgârietură? Dezastre!,” a spus starul.

.

Ce urmează pentru Sly?

După „Eroi de sacrificiu/The Expendables” (care va avea premiera românească pe 13 august) vom avea ocazia să îl vedem – sau mai bine zis să îl auzim –  pe Stallone alături de Adam Sandler, Cher şi Jon Favreau în comedia animată “The Zookeeper”, în care actorul va pune voce unui leu adorabil, care, împreună cu colegii lui de grădină zoologică, îl ajută pe îngrijitorul lor să cucerească o femeie.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton