Homepage  / Vedete străine

Sylvester Stallone și Arnold Schwarzenegger, povestea unei rivalități transformate în prietenie

Sylvester Stallone și Arnold Schwarzenegger, povestea unei rivalități transformate în prietenie

de Mioara Tronaru,

Cei doi coloși ai filmelor de acțiune, Sylvester Stallone (76 de ani) și Arnold Schwarzenegger (75 de ani), se știu de multă vreme, dar la începuturi „ne detestam cu adevărat”, mărturisește primul într-un interviu pentru Forbes.

A fost odată ca niciodată… sau mai bine zis au fost odată ca niciodată anii ’80, ani în care, deși existau timizi și câțiva supereroi cu pelerinuțe și colănței, marele ecran era cucerit de eroii de acțiune. Și, pe lângă mai pirpireii Jean-Claude Van Damme sau Jackie Chan, plutonul „bătăușilor” era incontestabil condus de durii Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone.

Și chiar dacă în fața publicului cei doi păreau niște colegi de breaslă minunați, în culise, lucrurile stăteau cu totul altfel. La câteva decenii distanță de-atunci, Sylvester Stallone a mărturisit pentru Forbes că relația dintre el și Arnold Schwarzenegger era una foarte complicată în anii ’80 – ’90, o perioadă în care erau într-o rivalitate feroce.

Ce spune Stallone

„Nu ne plăceam absolut deloc, era între noi o imensă animozitate. Eram… Poate părea că sunt un pic arogant, dar, pe vremea aceea, noi eram pionieri într-un fel de gen care nu s-a mai refăcut cu adevărat de-atunci. Era deci între noi o competiție acerbă, pentru că asta-i personalitatea lui Arnold, care este foarte competitiv, ca și mine dealtfel. Cred că și vremurile încurajau astfel de situații, pentru că și dincolo de ecran, ne rodea aceeași rivalitate, iar asta nu era deloc un lucru sănătos. Dar acum lucrurile s-au schimbat și, în final, am devenit prieteni buni”, spune Sylvester Stallone în Forbes.

‘The Expendable 2’ cu Sylvester Stallone,Bruce,Liam Hemsworth,Arnold Schwarzenegger,Jean-Claude Van Damme,Chuck Norris,Dolph Lundgren și Jason Statham

Nu e prima dată când actorul care l-a jucat pe Rambo face asemenea mărturisiri. Într-un episod din Jonathan Ross Show, acesta spune: „Nu suportam nici să fim împreună, nici măcar pentru un moment, nici măcar în aceeași galaxie”, iar în Collider Sly recunoaște:„Ne detestam cu adevărat. Cu adevărat”.

Rambo, Terminator și… sacrificabilii

Stallone și Schwarzenegger au dominat cinema-ul filmelor de acțiune vreme de mulți ani. Prin ’80, primul, care l-a interpretat pe Rambo, s-a făcut remarcat pe afișele unor producții precum „Cobra” sau „Tango & Cash”. Cel de-al doilea a adunat publicul în cinematografe cu „Conan barbarul”, „Terminator” sau „Commando”. Erau cei mai buni, dar erau separați.

Edward Furlong şi Arnold Schwarzenegger

Abia anii 2000 i-au adus împreună. De fapt, la începutul decadei a plouat cu scenarii pentru filme în care ar fi trebuit să facă echipă, dar slujba de guvernator a lui Schwarzenegger nu-i oferea prea mult timp. Abia în 2010, proiectul s-a concretizat odată cu primul lungmetraj din seria „Eroi de sacrificiu” și chiar dacă Schwarzy a avut doar un rolișor, tot a fost o reușită. Au urmat „Eroi de sacrificiu 2” și „Testul suprem”, în care cei doi chiar erau pe același afiș.

Și a fost începutul unei frumoase prietenii

La avanpremiera filmului „Testul suprem”, cu 50 Cent, Sly Stallone și Amy Ryan.

Ar fi putut fi doi cuscri de coșmar: Patrick Schwarzenegger, fiul lui Arnold, alături de fetele lui Stallone. „Frumoasele fete ale lui Stallone”, a scris tânărul Schwarzenegger pe Facebook.

Cioplind împreună dovleci pentru Halloween 2022.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton