Homepage  / Filme Online / Prime Video

Sylvester Stallone va juca într-un nou proiect Amazon Studios. Ce știm despre „Never Too Old To Die”

Sylvester Stallone va juca într-un nou proiect Amazon Studios. Ce știm despre „Never Too Old To Die”
9

de Andra Stana,

Legenda filmului de acțiune Sylvester Stallone are planuri mari pentru perioada următoare. Stallone și-a găsit cel mai nou proiect sub forma scenariului pentru „Never Too Old To Die”. Filmul va fi produs de Balboa Productions, compania de producție fondată de Stallone și de partenerul său de producție Braden Aftergood. Filmul va fi distribuit de Amazon Studios.

Studiourile Amazon au achiziționat scenariul lui Brian Otting, „Never Too Old to Die”, care îl va avea ca protagonist pe Sylvester Stallone.

Comedia de acțiune care va fi produsă de Stallone și Braden Aftergood pentru Balboa Productions urmărește cum o crimă misterioasă în cadrul unui azil de bătrâni pentru spioni declanșează misiunea personală a unui erou din Războiul Rece de a-l găsi pe asasinul care trăiește printre ei, scrie deadline.com.

Sylvester Stallone va juca într-un nou proiect Amazon StudiosIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Stallone a apărut recent în filmul Prime Video cu supereroi Samaritan și în prezent joacă rolul capului mafiei newyorkeze Dwight „The General“ Manfredi în aclamatul serial de dramă polițistă Paramount+ Tulsa King, al creatorului Taylor Sheridan.

Proiectele lui Sylvester Stallone

Stallone își reia rolul căpitanului Ravager Stakar Ogord în Guardians of the Galaxy Vol. 3, care ajunge în cinematografe pe 5 mai. De asemenea, va apărea alături de familia sa în serialul documentar The Family Stallone, care se va lansa pe Paramount+ pe 17 mai. Stallone va reveni pentru cel mai nou episod al francizei de acțiune de succes The Expendables, care se va lansa în august prin Lionsgate.

Înființată de Stallone și Aftergood în 2018, Balboa Productions este producător atât pentru Samaritan, cât și pentru Tulsa King – acesta din urmă, după ce și-a asigurat o reînnoire a sezonului 2 în toamna anului trecut. Compania se află în prezent în post-producție pentru adaptarea lungmetrajului Lost on a Mountain in Maine, o poveste de supraviețuire pentru tineri adulți, bazată pe relatarea adevărată a călătoriei chinuitoare a unui băiat prin vasta sălbăticie a munților Katahdin. De asemenea, Balboa pregătește în prezent filmul de gen Scavenger Hunt, care va fi scris și regizat pentru MGM/Amazon de Elle Callahan.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton