Homepage  / Seriale turceşti

Demet Özdemir vine la Netflix din 11 februarie. Ce știm despre filmul „Tactici în dragoste”

Demet Özdemir vine la Netflix din 11 februarie. Ce știm despre filmul „Tactici în dragoste”

de Anda Dincă,

Vești bune pentru fanii turcoaicei Demet Özdemir, protagonista serialelor „Vis de iubire” și „Prizoniera dragostei”. Actrița va putea fi văzută pentru prima oară într-o producție Netflix.

Pe 11 februarie, pe cunoscuta platformă online va fi lansată comedia romantică „Tactici în dragoste” („Love Tactics” / „Aşk Taktikleri”), pe care Demet a filmat-o anul trecut în plină pandemie avându-l ca partener pe actorul Șükrü Özyıldız, cunoscut și el telespectatorilor din România din serialele „Steaua sufletului” și „Dragoste la prima vedere”.

Care e povestea din filmul „Tactici în dragoste”

În pelicula „Tactici în dragoste” Demet o joacă pe Asli, o bloggeriță de modă isteață și simpatică, care nu crede în iubire.

Ea își dorește să le arate prietenelor sale ce tactici folosește pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea. La o petrecere, îl cunoaste pe Kerem (Șükrü Özyıldız), un publicitar afemeiat și arogant, care, la rândul său, vrea să le demonstreze colegilor săi de serviciu cu relații eșuate cât de ușor poate să aducă o femeie în patul său.

Asli și Kerem își folosesc de la primele întâlniri toate armele din dotare pentru a se cuceri reciproc cu rezultate cel puțin hilare. Totuși, eroii noștri nu iau în calcul că din seducători se pot transforma foarte ușor în seduși. 

Filmul „Tactici în dragoste” este produs de compania O3 Medya pentru Netflix, iar regia este semnată de Emre Kabakușak, cel care a realizat serialul „Fiica ambasadorului” de la Kanal D.

Din distribuție mai fac parte Hande Yilmaz, Deniz Baydar, Özgür Ozan și Yasemin Yazici.

Atât Demet, cât și Șükrü (33 de ani) și-au invitat urmăritorii de pe Instagram să nu rateze această comedie romantică în care vor face pereche.

 „A fost o călătorie distractivă cu oameni foarte speciali. A fost foarte drăguț. Scoateți o foaie și un pix, există tactici pe care trebuie să le învățați! #AşkTactics este doar pe Netflix din 11 februarie”, a scris Șükrü. 

Iar Demet a anunțat: „Sunt foarte fericită să cunosc oameni atât de talentați și de succes. Am lucrat cu plăcere în fiecare secundă la acest film!”

Ce fac în prezent protagoniștii, Demet și Șükrü

Demet Özdemir a bătut palma cu cei de la Disney Plus pentru a juca anul acesta în serialul „Dünya İle Benim Aramda” / „Între mine și lume”, alături de actrița Hafsanur Sancaktutan (Fidan din „Gülperi”).

Deocamdată nu se știe cine va fi partenerul ei în noul serial. Până acum au fost luați în calcul Can Yaman (alături de care a jucat în „Vis de iubire”), dar acesta are alt proiect, și Kerem Bürsin, care tocmai a refuzat.

Cel mai recent nume vehiculat este cel al lui Buğra Gülsoy („Dragoste cu împrumut”).

Ultimul proiect tv al lui Șükrü este serialul „Akıncı”, în care a jucat un dublu rol și care a fost difuzat anul trecut în Turcia de postul ATV. Acum, actorul se pregătește să reia rolul într-un muzical, pe scena de teatru. 

Cu dragostea la control

La sfârșitul lunii decembrie, Demet s-a despărțit, după un an de relație, de cântărețul turc Oğuzhan Koç. Actrița ar fi pus punct poveștii de iubire pentru că Oğuzhan nu ar fi vrut să-și facă planuri de viitor cu ea. De curând însă, cei doi s-ar fi împăcat, scriu tabloidele locale.

Gurile rele spun că și Șükrü s-ar fi despărțit de iubita lui, Hurihan Murphy, fiica lui Beyhan Murphy (coregrafa unui musical în care el a jucat) și a cântărețului rock Peter Murphy, cu care avea o relație din 2019. 

Luna aceasta, atât Demet, cât și Șükrü își vor sărbători zilele de naștere. Pe 18 februarie Șükrü va împlini 34 de ani, iar pe 26 Demet va face 30.

Vezi și: Filme Netflix în februarie 2022. Ce producții sunt pe platformă de la 1 februarie

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton