Homepage  / Articole

Serialul “Tânăr şi neliniştit” împlineşte 40 de ani

Serialul “Tânăr şi neliniştit” împlineşte 40 de ani

de Redactia Tvmania

Pe 26 martie 1973, postul american CBS difuza primul episod din soap opera “Tânăr şi neliniştit”. Anul acesta, la 40 de ani de la debut, producţia nu simte deloc oboseala.

Producătorii serialului american au pregătit minuţios aniversarea de 40 de ani: petrecerile se ţin lanţ, echipa serialului va participa la un eveniment special în cadrul Festivalului de televiziune de la Monaco (din vară), iar unele dintre vechile staruri ale serialului revin în episoade speciale.

Unul dintre veteranii producţiei, Christian LeBlanc (54 de ani), ne-a povestit cum are de gând să marcheze evenimentul.

Cum ai obținut rolul din “Tânăr și neliniștit”?

Christian LeBlanc: A fost ca la un joc de bingo, când am primit întrebarea încuietoare. De-abia mă întorsesem din Egipt și le experimentasem pe toate, captiv în deșertul nubian, pierdut și în expectativă, într-un tren în mijlocul pustietății. Când te întorci în State, nu poți decât să te gândesti: “Ce bine e aici!” Când m-am dus la acel casting, încă mă “recuperam” după călătorie. Am primit rolul în următoarea zi. Nici măcar nu am dat probă în fața camerei pentru rolul avocatului Michael Baldwin. A fost unul dintre acele momente norocoase când te ia valul, ca actor. Pur și simplu am intrat acolo și totul a venit de la sine.

Ce îți mai amintești din prima zi pe platou?

Christian LeBlanc: În prima mea zi se făceau fotografiile cu întreaga echipă de actori, iar eu mă entuziasmez foarte tare la aceste ocazii. Era și Lauralee Bell, care avea să fie o parte foarte importantă din poveste personajului meu. Cel mai probabil am pălăvrăgit toată ziua, pentru că la un moment dat am auzit o voce drăguță din spate care îmi spunea: “Wow, da’ mult mai vorbești!”.

Show-ul împlinește 40 de ani și e foarte special pentru mulți fani. Ce înseamnă el pentru tine?

Christian LeBlanc: O slujbă. “Tânăr și neliniștit” a însemnat să fiu angajat de foarte mult timp, iar ca actor, trebuie să spun că aceasta nu e o situație foarte des întâlnită. Am început în medicină, dar “Tânăr și neliniștit” mi-a dat o viață cu mult diferită față de cea pe care mi-o imaginam, în modul cel mai frumos cu putință. Mereu rămân uluit de această carieră și de tot ceea ce acest serial mi-a oferit.

Fac parte din echipă din 1991, cu excepția unei scurte perioade în închisoare. De către personaj, nu de mine. Am avut ocazia de a deveni cu adevărat actor pe parcursul show-ului. M-am apucat târziu, așa că “Tânăr și neliniștit” mi-a oferit tot ce îmi puteam dori. E o postură privilegiată. Sunt plătit ca să joc alături de unii dintre cei mai talentați oameni, așa că e extraordinar.

Ești gata să te dezlănțui pe ringul de dans la petrecerea din vară de la Monte Carlo?

Christian LeBlanc: Da, da și da, oamenii mă stiu. Sper că Eva Longoria să fie și de această dată acolo. E cea mai tare petrecere, de-abia o aștept. Sunt gata să mă dezlănțui. Nu cred că există un motiv mai bun pentru care să îmi arăt talentul pe ringul de dans decât cea de-a 40-a aniversare a serialului.

Citește și:

Nikki și Victor ajung la cuțite în „Tânăr şi neliniştit”

Ce noutăți aduce serialul „Tânăr şi neliniştit”

Ce ne mai pregăteşte „Tânăr şi neliniştit”

Nikki revine în “Tânăr şi neliniştit”!

Katherine din “Tânăr şi neliniştit” își scrie memoriile

Nikki se joacă de-a „Tânăr şi neliniştit”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton