Homepage  / Seriale turceşti

„Tânărul croitor”, iată ce trebuie să știi despre serialul Netflix cu Çağatay Ulusoy

„Tânărul croitor”, iată ce trebuie să știi despre serialul Netflix cu Çağatay Ulusoy

de Anda Dincă,

Çağatay Ulusoy se întoarce la Netflix cu un nou serial, după succesul avut cu producția fantastică „Ultimul protector al orașului” (“The Protector”), lansată în 2020 și formată din 4 sezoane și în drama din 2021, “Cartierul supraviețuirii” (“Paper lives”). 

Çağatay Ulusoy, din nou la Netflix. Ce știm despre serialul „Tânărul croitor”

Noul său serial se numește “Tânărul croitor” („The Tailor”/ „Terzi), are 7 episoade și a fost realizat de compania OGM Pictures. Alături de Çağatay Ulusoy din distribuție mai fac parte, printre alții, Berrak Tüzünataç, Salih Bademci, Olgun Şimşek și Sifanur Gül.

„Tânărul croitor”, cu Çağatay Ulusoy, are premiera pe Netflix pe 2 mai.

The Tailor. Cagatay Ulusoy / Netflix © 2023

Producția spune povestea lui Peyami (Çağatay), un tânăr croitor care a moștenit talentul și afacerile de succes ale bunicului său. Odată cu moartea bunicului, Peyami își aduce tatăl bolnav mintal, pe Mustafa (Olgun Şimşek), la Istanbul ca să aibă grijă de el fără ca cei din jur să afle acest lucru. Viața lui Peyami ia o altă turnură în momentul în care se îndrăgostește de Firuze (Şifanur Gül), o clientă venită la probe pentru rochia de mireasă care ascunde multe secrete. Întâmplarea face ca aceasta să fie logodnica prietenului său cel mai bun, Dimitri (Salih Bademci).

The Tailor. Cagatay Ulusoy / Netflix © 2023

Serialul a fost regizat de Cem Karci, care și-a pus amprenta asupra producțiilor „Trandafirul negru”, „Perla neagră”, “Gülperi” și “Hercai”. „Tânărul croitor” are la bază o poveste adevărată. Conform birsenaltuntas.com, „Tânărul croitor” va avea și sezonul al doilea în care va apărea și actrița Evrim Alasya (“Scorpionul”).

Frumoasa Şifanur Gül, partenera lui Çağatay Ulusoy, s-a născut în urmă cu 25 de ani la Ankara, iar până la “Tânărul croitor” a avut roluri secundare sau episodice în diferite seriale precum “Kirmizi Oda” sau “Benim Adim Melek”. Cel mai recent proiect tv al ei, “Hayatımın Şansı”, s-a terminat în martie la postul turcesc Fox, după doar 9 episoade. 

The Tailor. Cagatay Ulusoy / Netflix © 2023

În ce va mai apărea Çağatay Ulusoy anul acesta

„Tânărul croitor” nu este singura producție în care îl veți vedea pe Çağatay anul acesta la Netflix. Actorul în vârstă de 32 de ani a filmat pentru cunoscuta platformă online și pelicula “Centilmen” (“Gentleman)”, în care interpretează rolul unui gigolo, a cărui viață se schimbă total atunci când se îndrăgostește. Alături de el în acest film vor mai apărea și cunoscutele actrițe Ebru Șahin și Senay Gürler. 

Mai mult, el va începe în curând filmările la încă un serial pentru cei de la Netflix, intitulat „Kübra”, adaptarea cărții cu același nume scrisă de Afşin Kum.

În centrul poveștii se află Gökhan Șahinoğlu (Cagatay), care lucrează într-un atelier de producție. Într-o zi, acesta primește pe telefonul mobil un mesaj de la grupul virtual de prieteni din care face parte de ceva vreme. Mesajul utilizatorului pe nume Kübra spune doar atât: „Ești diferit”.

Gökhan nu înțelege nimic la început, dar, pe măsură ce numărul mesajelor crește, curiozitatea lui crește și ea. Kübra știe prea multe despre el, dar și despre toți cei din jurul său, așa că vrea să afle toate detaliile despre ea. Büsra Develi (“Mehmed: Bir Cihan Fatihi”) va fi partenera lui Çağatay în acest serial. 

Trailer Tânărul croitor, Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton