Homepage  / Televiziune

Cine e tânărul de 18 ani care le-a luat banii investitorilor de la Imperiul Leilor 2022. Ideea care i-a convins pe Lei

Cine e tânărul de 18 ani care le-a luat banii investitorilor de la Imperiul Leilor 2022. Ideea care i-a convins pe Lei
7

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Imperiul Leilor” 2022 a fost difuzată aseară, 23 februarie, la Pro TV. Antreprenori cu business-uri creative au reușit să-i cucerească pe lei într-o ediție cu investiții record. Valentin Chirică, un tânăr de 18 ani, a venit cu o idee de afacere care i-a convins pe Lei.

Cine a plecat cu un milion de euro de la Imperiul Leilor 2022

Aseară, 23 februarie, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii Imperiul Leilor 2022, de la Pro TV. Nina și Ioan Rus au plecat acasă cu 1 milion de euro investiție în business-ul lor tradițional, care înglobează o păstrăvărie, un restaurant, o băcănie, o pensiune și o fabrică de procesare a produselor din pește. Dragoș Petrescu, Dan Șucu și Dr. Wargha Enayati vor fi noii lor parteneri care vor deține 49% din afacere.

Plățile bancare intră într-o nouă dimensiune prin sistemul propus de Mihai Drăghici. Concurentul crede că într-un viitor nu foarte îndepărtat ne vom folosi chipul atunci când vom cumpăra o cafea sau vom plăti biletul la cinema. Investitorii au fost impresionați de propunerea lui, iar în urma negocierii, Cristina Bâtlan și-a adjudecat 10% din afacere în schimbul unei finanțări de 230.000 de euro.

Leoaica a găsit potențial de creștere și în afacerea cu produse din ceramică prezentată de Georgiana Deaconu. Aceasta i-a oferit 70.000 de euro pentru 20% din acțiuni.

Anton și Raluca Balint le-au arătat leilor cum reușesc să apropie oamenii de natură, prin terarii și obiecte de decor realizate prin tehnica de vitraliu, din sticlă reciclată. Chiar dacă business-ul lor este la început de drum, Dan Șucu a crezut în ei și le-a propus să devină partenerul lor, să investească 50.000 de euro pentru 49% din afacere.

Valentin-Chirica-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Tânărul care le-a luat banii investitorilor de la Imperiul Leilor 2022

Ultimul concurent care a pășit, aseară, în Imperiul Leilor, a fost Valentin Chirică, un tânăr de 18 ani, care visează să îmbrace cu creațiile lui toți artiștii din România. Nepregătit pentru întâlnirea cu leii, tânărul a reușit totuși să-i cucerească prin energia și creativitatea lui: ”Să ai o idee nu e suficient, însă pentru mine e important cine ești tu. Pentru mine asta contează mai mult decât dacă veneai cu plan de afaceri bine scris sau un plan profitabil”, a spus Cristina Bâtlan înainte de a-i oferi 100.000 de euro pentru 51% din brandul lui. 

Și săptămâna următoare leii vor deschide porțile Imperiului pentru idei și business-uri cu potențial. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu revin miercuri, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Imperiul Leilor.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton