Homepage  / Vedete străine

Taner Olmez din serialul „Doctorul minune”, despre actorie: „Nu trebuie făcută pentru a deveni faimos”

Taner Olmez din serialul „Doctorul minune”, despre actorie: „Nu trebuie făcută pentru a deveni faimos”

de Roxana Mirea,

Taner Olmez, îndrăgitul personaj Ali Vefa din serialul “Doctorul minune”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, se numără printre cei mai apreciați actori, ai tinerei generații, din Turcia, dar și de peste hotare.

Taner Olmez, actorul din „Doctorul minune” este actor de 13 ani

Pe 25 august a debutat la Kanal D noul serial turcesc „Doctorul minune”, difuzat în premieră în România. Rolul principal e interpretat de actorul Taner Ölmez, care a mai apărut pe micile noastre ecrane și în alte seriale.

În vârstă de 35 de ani, Taner Olmez a acumulat deja treisprezece ani de experiență în domeniul actoriei, în teatru și film, cucerind rapid milioane de fani din întreaga lume cu talentul său actoricesc. Cu un farmec aparte și o dragoste nemărginită pentru actorie, Taner Olmez a reușit să fascineze și să se facă remarcat drept unul dintre cei mai talentați actori tineri, încă de la debutul său în acest domeniu.

Taner Olmez din „Doctorul minune”

Ce sfat are Taner Olmez din „Doctorul minune” pentru pasionații de actorie

Iată ce le recomandă Taner Olmez tinerilor care își doresc să devină actori.

„Tuturor celor care doresc să îmbrățișeze această fascinantă profesie, le recomand să citească mult, să cerceteze, în orice domeniu, cât mai mult și să fie buni observatori. Această profesie nu trebuie făcută pentru a deveni faimos, așa că le recomand să se întrebe la ce se așteaptă cu adevărat de la actorie, și să analizeze bine răspunsul pe care și-l vor oferi”, a declarat actorul pentru o prestigioasă publicație locală.

Taner Olmez

Absolvent al Facultății de Teatru și Film a Universității din Istanbul, Taner a devenit a devenit actor cu drepturi depline în 2008 iar de atunci a strâns zeci de roluri jucate în piese de teatru și film.

Pe Taner Olmez îl puteți urmări, interpretând rolul Ali Vefa, din serialul fenomen “Doctorul minune”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton