Homepage  / Știri

Tanţa (Nuami Dinescu) pleacă de la Giga TV

Tanţa (Nuami Dinescu) pleacă de la Giga TV

de Redactia Tvmania

Actriţa şi prezentatoarea Nuami Dinescu – celebra Tanţa din fostul show al lui Teo Trandafir de la Pro TV – a părăsit recent lansatul post după doar trei ediţii ale emisiunii “Fabrica bunelor intenţii”, realizată alături de Florin Ghioca, relatează Paginademedia.ro.

Mai multe vedete ale postului, printre care şi Dinescu, au fost anunţate ieri de managementul televiziunii că unele producţii de divertisment vor fi scoase din grilă din “motive tehnice”.

“Nu erau pregătiți pentru producţii aşa mari. Au plecat ca o televiziune de ştiri şi s-au trezit cu nişte oameni foarte buni, lucru pe care l-au recunoscut, şi nu au putut să-i folosească“, a declarat ea pentru Paginademedia.ro.

Printre cei rămaşi fără emisiuni se mai numără Andra Matei, Lucian Moga şi Dana Medar.

“M-am dus, am făcut trei ediţii minunate, dar oamenii au spus că vor să reconfigureze grila, e treaba lor. Eu sunt om de divertisment şi nu pot să stau. Aşa că nu mă mai duc la nicio negociere”, a explicat Nuami Dinescu. Giga TV ar urma să se reprofileze ca post de ştiri, după ce iniţial fusese prezentată ca o televiziune generalistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton