Homepage  / Seriale

Tanti Florica ajunge pe perfuzii după ce consumă droguri

Tanti Florica ajunge pe perfuzii după ce consumă droguri

de Redactia Tvmania

Spiritele se încing din ce în ce mai tare în noul episod al sitcomului "Tanti Florica", difuzat de Pro TV diseară, 9 octombrie, de la 21:30.

Dorindu-şi cu ardoare un nepot, ea îi ţine predică Mariei (Cristina Mihăilescu) despre alimentaţia sănătoasă pe care ar trebui să o adopte orice femeie care îşi doreşte să rămână însărcinată. Sătulă de indiscreţia soacrei sale, Maria face o criză de nervi şi o ameninţă că atunci când li se va naşte copilul, ea şi Ţuţu se vor muta la mama ei.

Victoriţa (Adriana Şchiopu) reuşeşte cu chiu cu vai să se salveze din propria casă după ce este inundată, iar Mihai (Lucian Ifrim) vine acasă la Florica în interes de serviciu: Giani şi Ţuţu sunt, din câte se pare, implicaţi într-o tranzacţie cu droguri. Curioasă din fire, atunci când va avea ocazia să descopere pachetul căutat de oamenii legii, Florica va vrea să vadă cum sunt drogurile, iar asta o va face să ajungă pe perfuzii.

În toată această nebunie, Tataie (Rudy Rosenfeld) pare a fi mai în formă ca niciodată. Mai mult decât atât, începe să-i aplice nurorii sale acelaşi tratament cinic şi nemilos de care a tot avut parte.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton