Homepage  / Știri

În episodul de astăzi, Tanti Florica visează să câştige o avere

În episodul de astăzi, Tanti Florica visează să câştige o avere

de Redactia Tvmania

Şansa de a se îmbogăţi bate, la propriu, la uşa Tanti Floricăi în noul episod al sitcomului, difuzat de Pro TV diseară, 18 decembrie, de la 21:30.

Doi reprezentanţi (Mirela Stoian şi Sergiu Fleşner) ai unei firme care vinde sănătate curată sub forma unor băuturi miraculoase vin la Tanti Florica şi o supun unui test, în urma căruia femeia află că vârsta ei metabolică este de nu mai puţin de 98 de ani. Acelaşi test arată că Tataie are 64 de ani, iar Antonia, doar 35!

Sub ameninţarea faptului că grăsimea i-a invadat organele interne şi este în pragul unui infarct, Florica decide să meargă pe mâna celor doi oaspeţi, care îi prezintă un shake minune, care are puterea să-i redea tonusul din tinereţe. Mai mult decât atât, Tanti Florica acceptă să devină distribuitor, sperând astfel să câştige o grămadă de bani.

În tot acest timp, Ţuţu şi Giani reuşesc să intre într-un mare bucluc: sunt sechestraţi în Ferentari, iar în schimbul lor răpitorii vor nu mai puţin de 1000 de euro. Cine şi cum rezolvă situaţia de criză, telespectatorii vor afla urmărind episodul de diseară.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton