Homepage  / Vedete româneşti

Tatăl Andrei, despre căsnicia dintre fiica lui și Cătălin Măruță. „Trebuie să fim de acord cu ea”

Tatăl Andrei, despre căsnicia dintre fiica lui și Cătălin Măruță. „Trebuie să fim de acord cu ea”
10

de Roxana Mirea,

Andra a împlinit ieri, 23 august, frumoasa vârstă de 36 de ani. Cu această ocazie, tatăl ei, Alexandru Mihai, cel care i-a îndrumat în copilărie primii pași spre muzică, a vorbit despre fiica lui și a dezvăluit ce cadouri îi plăceau când era mică. În plus, tatăl Andrei a vorbit și despre căsnicia dintre fiica lui și Cătălin Măruță.

Tatăl Andrei a spus ce cadouri îi plăceau ei în copilărie

Andra a împlinit ieri, 23 august, vârsta de 36 ani de ani. Ea și-a început ziua specială alături de soțul ei și cei doi copii. Aceștia i-au oferit în dar un tort special cu ocazia aniversării. Pe de altă parte, tatăl Andrei a dezvăluit ce cadouri îi plăceau artistei în copilărie.

„În copilărie, ei îi plăceau foarte mult rochițele, hăinuțele, asta își dorea mereu de ziua ei. Dar și acum eu și soția mea îi mai cumpărăm lucrușoare, dar nu haine de scenă, pe acelea și le alege ea, ci d-astea de casă, mai ușoare, de stat prin casă”, a declarat tatăl Andrei pentru ego.ro.

Andra a făcut primii bani de la vârsta de 10 ani, venea cu mine la evenimente, și eu sunt solist. Pe atunci, se organizau de la ora 14.00 la 21.00, mă putea însoți. O mai puneam să facă un program, cânta muzică populară, dar și ușoară, amândouă, în egală măsură. Între noi a fost mereu o chimie teribilă, a moștenit de la mine ambiția și curajul”, a mai spus acesta.

Tatal-Andrei-despre-casnicia-dintre-ea-si-Catalin-Maruta-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Tatăl Andrei, despre căsnicia dintre ea și Cătălin Măruță

Toată lumea știe că Andra și Cătălin Măruță au o căsnicie frumoasă și sunt foarte fericiți alături de cei doi copii ai lor: Eva și David. Referitor la căsnicia fiicei sale, Alexandru Mihai are numai cuvinte de laudă.

Dacă Andra zice că el e soțul perfect, trebuie să fim de acord cu ea, ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine. Dar și noi, părinții ei, putem spune, din relația lor pe care o vedem, că e soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții. Dar au și avut modele, din casele părinților. Și el e de familie bună, foști judecători”, a mărturisit tatăl Andrei.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton