Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Tatăl lui Theo Rose a confirmat vestea că artista e însărcinată. Ce spune despre nunta vedetei cu Anghel Damian

Tatăl lui Theo Rose a confirmat vestea că artista e însărcinată. Ce spune despre nunta vedetei cu Anghel Damian
6

de Andra Stana,

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți, a anunțat tatăl artistei, Ioan Diaconu. Ce spune bărbatul despre modul în care fiica lui le-a dat marea veste.

Tatăl lui Theo Rose a confirmat sarcina fiicei sale

Ioan Diaconu se declară un viitor bunic fericit. Într-un interviu acordat playtech.ro, tatăl lui Theo Rose, actrița din „Clanul” și antrenoare la „Vocea României” 2022, a povestit despre momentul când fiica lui cea mică a venit acasă și a anunțat că va deveni mămică.

Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. La noi aici la țară suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste.

Theo, draga de ea, a știut asta și a preferat să ne anunțe printre primii.

Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!”, a spus Ioan Diaconu.

Tatăl lui Theo Rose a lăsat să se înțeleagă că nu cunoaște încă sexul copilului. Recent, cei de la Cancan au scris că artista ar fi abia în primul trimestru de sarcină.

Tatăl lui Theo Rose a confirmat vestea că artista e însărcinată. Ce spune despre nunta vedetei cu Anghel DamianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă!”

Bărbatul l-a cunoscut deja pe regizorul Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, și acesta i-a lăsat o impresie foarte bună.

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a mai adăugat Ioan Diaconu.

Imediat după ce a aflat marea veste, tatăl s-a gândit numai la starea fiicei, așa că i-a acordat câteva sfaturi, a rugat-o pe Theo Rose chiar să lucreze mai puțin.

  • „Am rugat-o ca de acum înainte să-și elibereze mai mult programul. Să nu mai dea curs tuturor propunerilor. Înțeleg, e vorba despre cariera unui tânăr, dar o să aibă timp de toate celelalte.
  • Acum, ce e cel mai important e ca mama și copilul să fie sănătoși. Așa că am rugat-o să treacă mai des pe la noi, ca să se poată odihni. Că la noi nu e ca la București!”, a mai mărturisit tatăl lui Theo Rose.

Theo Rose vrea o familie mare, cu trei copii

În februarie 2022, Theo Rose a recunoscut, într-un interviu, că visează să aibă o familie mare, cu trei copii.

Îmi doresc cel puțin trei copii. Chiar mă văd mamă. Mai stau, mai aștept, pentru că este prea devreme momentan”, spunea artista.

Până în acest moment, Theo Rose și Anghel Damian nu au oferit presei declarații despre sarcina ei.

Surs foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton