Homepage  / Vedete româneşti

Tatăl lui Theo Rose, primele declarații după ce artista a născut. Ce a spus despre nepotul lui

Tatăl lui Theo Rose, primele declarații după ce artista a născut. Ce a spus despre nepotul lui
6

de Roxana Mirea,

Theo Rose a născut și a devenit mamă pentru prima dată! Fiul ei a venit pe lume în această dimineață, iar artista și iubitul ei sunt în culmea fericirii. Entuziasmați de noul membru al familiei sunt și părinții lui Theo Rose, iar tatăl artistei a făcut primele declarații, copleșit fiind de emoții.

Tatăl lui Theo Rose, primele declarații după ce a devenit bunic

Theo Rose a născut! Ea și iubitul ei, Anghel Damian, au devenit astăzi, 14 iunie 2023, părinții unui băiețel pe nume Sasha Ioan. După o operație de cezariană, care a început în jurul orei 08:00 dimineața, Theo Rose și Anghel Damian și-au putut strânge în brațe fiul.

Coplețit de emoții, tatăl lui Theo Rose, Ioan Diaconu, a făcut primele declarații după ce a devenit bunic. Acesta nu a vorbit încă cu cântăreața, deoarece nu a dorit să o deranjeze, însă abia așteaptă să o viziteze la ora 15:00, atunci când va putea să îl vadă pe Sasha pentru prima dată.

„Sunt tare fericit și bucuros! Am avut emoții mai mari decât Theo. Nu am vorbit cu Theo, nici nu am îndrăznit să o deranjez, voi fi la vizită la ora 15:00. Din ce am văzut, din postările familiei, observ că este în regulă, a fost o naștere bună și frumoasă, un copil zdravăn, sănătos și speram să decurgă normal.

Destul de mare copilul, foarte bine dezvoltat. Noi ne bucurăm grozav, este o realizare extraordinară. așteptăm de mult timp, anii trec peste noi. Ne bucurăm tare mult că a apărut. Am pielea de găină pe mine, este o bucurie enormă, nu prea am întâlnit astfel de stări”, a declarat tatăl artistei, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Theo Rose, primele imagini cu fiul ei. Ce a dezvăluit despre naștere, dar și despre Anghel DamianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sora lui Theo Rose, fericită să fie mătușă

Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, este și ea în culmea fericirii, după ce a devenit mătușă. Aceasta a publicat pe contul ei oficial de Instagram un mesaj prin care și-a exprimat emoția față de marele eveniment care s-a produs în familia lor.

Doamne, mulțumim pentru Sasha Ioan, minunea de băiețel iubit, bobocul trandafirului nostru! Sasha, bine ai venit să ne faci lumea mai frumoasă! Ne-ai cucerit inimile instant, ne-ai pus pe obtaji lacrimi de fericire”, a scris Raluca, pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton