Homepage  / Vedete româneşti

Tavi Clonda, reacție dură după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că a intrat în stare de ebrietate în emisiunea ei de la Antena Stars

Tavi Clonda, reacție dură după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că a intrat în stare de ebrietate în emisiunea ei de la Antena Stars
7

de Roxana Mirea,

Gabriela Cristea se află în mijlocul unei controverse după ce, recent, au apărut o serie de speculații potrivit cărora a intrat în direct, la emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars, sub influența băuturilor alcoolice. Iată ce reacție dură și vehementă a avut soțul ei, Tavi Clonda.

Gabriela Cristea, în mijlocul unei controverse

Recent, Gabriela Cristea a fost acuzată că a intrat în direct, la emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii”, în stare de ebrietate. Zvonurile au fost lansate de contul de Instagram „Viperele Vesele”. Pe acest cont, s-a scris că vedeta ar fi „sărbătorit în exces” revenirea la TV a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”.

Ieri au început filmările pentru emisiunea Te iubesc de nu te vezi, Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea, fapt care se pare că ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces. Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate” este mesajul care circulă pe rețelele sociale.

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, a avut o reacție dură cu privire la acuzațiile care i se aduc vedetei și a spus că totul este o minciună.

Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat! Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc, iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua! Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false… Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!”, a declarat Tavi Clonda pentru Click!.

gabriela-cristea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Tavi Clonda, după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că a intrat băută în emisiune

Tavi Clonda a mai declarat că soțăia lui nu consumă de obicei alcool. Artistul a spus că Gabriela Cristea nu bea alcool nici măcar acasă.

Soția mea nici măcar când e la noi în curte nu servește nimic, fiindcă nu se distrează așa. E cu totul fals. Nu am ce să zic, decât că ea e ok, fiindcă știe cine e… în ciuda acestei știri! Și eu sunt OK! Dar totuși te deranjează un pic când vezi astea, când apar astfel de lucruri, fiindcă asemenea știri erau mai de mult în arsenalul presei. (…) Dar oricum, e foarte clar că nimic din ceea ce s-a scris pe tema asta nu este adevărat!” a declarat Tavi Clonda pentru Playtech.

„Repet pentru toată lumea: nici acasă nu bea. Puteam spune măcar ceva de genul „doar acasă bea”. Dar nu aș fi spus cum stau lucrurile. Nici nu se pune problema să bea! Nu are niciun trecut comun cu alcoolul. Nu a băut niciodată! Nu e genul ei și mai spun o dată, ea nu se distrează în acest mod! Sunt oameni care beau, iar alții care nu beau. Ea face parte din această ultimă categorie”, a mai adăugat el.

E un pic deranjant că mai apar asemenea informații, dar, cei care ne urmăresc, cei care ne apreciază și ne cunosc deja știu despre ce e vorba. Mai ales pe ea. E vedetă, e mamă cu copii, cu familie! Suntem curați pe acest subiect. O fi deranjant pentru unii când te uiți și vezi că după o viață întreagă nu poți să scrii mai știu eu ce lucruri despre anumiți oameni. Nu e plăcut, nu e deloc plăcut”, a conchis Tavi Clonda.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton