Homepage  / Vedete / Vedete străine

Tawny Kitaen, starul videoclipurilor trupei Whitesnake, a murit la 59 de ani

Tawny Kitaen, starul videoclipurilor trupei Whitesnake, a murit la 59 de ani

de Redactia Tvmania

Tawny Kitaen, actrița și modelul cunoscut pentru aparițiile sale în videoclipurile trupei Whitesnake, dar și pentru rolul ei din comedia „Bachelor Party” din 1984, a murit vineri dimineață acasă în Newport Beach, California. Avea 59 de ani.

 

Moartea ei a fost confirmată de fiica ei, Wynter Finley, însă cauza decesului său nu este cunoscută deocamdată.

Kitaen este probabil cel mai bine cunoscută pentru apariția ei în videoclipul muzical al piesei lui Whitesnake din 1987, „Here I Go Again”, în care dansa pe capota unui Jaguar. De asemenea, a apărut în videoclipurile ulterioare ale trupei, pentru melodiile „Still of the Night”, „Is This Love” și „The Deeper the Love”, asta pentru că a început o relație cu liderul formației, David Coverdale, cu care s-a și căsătorit, de altfel.

Tawny Kitaen s-a născut Julie Kitaen la 5 august 1961, în San Diego. A studiat baletul și gimnastica până la vârsta de 15 ani. După ce a apărut într-o reclamă pentru magnatul de fitness Jack LaLanne și în emisiuni de televiziune și filme, a câștigat  expunere internațională în urma rolului din comedia „Petrecerea burlacilor”/„Bachelor Party”, Tom Hanks având acolo rolul principal.

Michael Goldberg, agentul lui Kitaen, dezvăluia presei americane că în ultimii ani aceasta a apărut la diferite podcast-uri și emisiuni radio și că îi plăcea să vorbească despre rolul ei în istoria rockului.

 

Tawny Kitaen, o viață amoroasă plină de scandal 

Fotomodel și actriță, Tawny Kaiten a fost căsătorită cu solistul trupei Whitesnake, din februarie 1989 până când au divorțat doi ani mai târziu, în aprilie 1991, după o relație cu scandaluri și reproșuri.

După câțiva ani s-a recăsătorit cu jucătorul de baseball Chuck Finley. Această căsătorie a durat din 1997 până în 2002, când Kitaen a fost acuzată de violență domestică. Se pare că fotomodelul și-ar fi agresat fizic soțul de la vremea respectivă, lovindu-l în față cu o pereche de pantofi cu toc.

Presa internațională a scris că eșecurile din carieră au condus-o către acest act inexplicabil. Finley a cerut divorțul doar trei zile mai târziu, ceea ce nu este chiar surprinzător. În urma separării, judecătorii i-au impus  evitarea contactul cu Finley, în ciuda faptului că aveau două fiice împreună.

Kitaen a apărut mai târziu în reality-show-uri și a vorbit deschis despre problemele ei cu dependența de cocaină și analgezice.

Într-un interviu din 2010 cu The Daily Pilot, ea a descris munca ei voluntară la un adăpost pentru femeile care ieșiseră din relații abuzive și a spus că ea însăși a supraviețuit violenței domestice. După divorțul de Finley, a spus ea, a avut o relație cu un bărbat care a fost abuziv fizic și verbal.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton