Homepage  / Vedete / Vedete străine

Taylor Kitsch face echipă cu Chris Pratt în thrillerul „The Terminal List”

Taylor Kitsch face echipă cu Chris Pratt în thrillerul „The Terminal List”

de Redactia Tvmania

Taylor Kitsch (39 de ani) și Chris Pratt (41 de ani) vor fi protagoniștii noului serial „The Terminal List”, informează tvline.com.

 

Taylor Kitsch, cunoscut din serialele „Friday Night Lights” (unde a jucat rolul fotbalistului Tim Riggins) și „Detectivii din California” și din filmele „Asasin american” și „21 de poduri”, va face echipă cu Chris Pratt în viitorul serial „The Terminal List”. Acesta va ecraniza bestsellerul omonim scris de Jack Carr și va avea o intrigă plină de suspans. 

 

Chris Pratt îl va interpreta pe James Reece, ofițer în forțele speciale ale marinei americane, al cărui pluton este prins într-o ambuscadă în timpul unei misiuni sub acoperire cu miză foarte mare. Răvășit din cauza pierderilor suferite, acesta se întoarce acasă după misiune, dar nu încetează să rememoreze ce s-a întâmplat și să-i caute pe cei responsabili pentru atac. 

 

Taylor Kitsch îl va juca pe Ben Edwards, cel mai bun prieten al lui Reece, și el fost membru al trupelor speciale ale marinei, acum agent CIA, care își va ajuta prietenul să deslușească dedesubturile acestei afaceri complicate. 

 

Serialul va fi regizat de Antoine Fuqua (autorul filmelor „Zi de instrucție”, „Cod Roșu la Casa Albă” și „Equalizer”), care va fi și producător executiv, împreună cu Chris Pratt și David DiGilio, cel din urmă semnând și scenariul.  

 

Chris Pratt filmează în prezent la „Thor: Love and Thunder”, care se va lansa în mai 2022, iar în viitorul apropiat îl vom vedea, de asemenea, în „Gardienii Galaxiei Vol. 3”, aflat în pre-producție, în care va relua rolul lui Peter Quill / Star-Lord

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton